* Uživatelský panel

Vítejte Host. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte!

* Online podpora

Obnovit Historie
  • K Vašim službám...
  • Al Bunda: Brej vecir vsem  :o
    Dnes v 18:57:41
  • nevada: No,oříšky máme vyřešeny,a teda co na internet atd... :o :o
    Dnes v 18:40:06
  • MaXiPes: Kurna poridim Acer abych nemusel orisky louskat zubama :D
    Dnes v 18:15:28
  • nevada: no vidíte jaké to má využití,který z jiných značek má tak všestranné využití?? :D :D
    Dnes v 16:54:00
  • Marek the Oak: :rofl:
    Dnes v 16:33:50
  • Guraim: nebo jako louskáček na oříšky :D
    Dnes v 16:33:23
  • Guraim: když se to zapne, dá se to používat jako žehlička či mandl :)
    Dnes v 16:32:33
  • Marek the Oak: ping pongova placacka :-D
    Dnes v 16:31:47
  • Guraim: A dá se to použít jako těžítko :D
    Dnes v 16:30:01
  • Marek the Oak: taky se s tim dobře tříská o zem :)
    Dnes v 16:28:59
  • Guraim: Ale jo, vzhledem k velikosti je to docela efektivní (i efektní) plácačka na mouchy :-)
    Dnes v 16:25:27
  • nevada: Ahojte!!Jinak abych něco přidal do debaty souhlasím juta.mahmudem-Acer je nejlepší!! :o :o
    Dnes v 15:49:59
  • juta.mahmud: Acer je nejlepší  :-[
    Dnes v 15:47:38
  • Guraim: Acer? To je taková ta podložka pod pivo co ho ohřívá? No fuj! :-!
    Dnes v 15:39:07
  • Dead: :drink:
    Dnes v 15:19:00
  • MaXiPes: Co pomlouváš Acery vždyť je to vlajková loď Béďi Trávníčka z Mountfieldu :D
    Dnes v 15:03:35
  • Brooks: "Na co máš dva notebooky?" "Ten nesu jedný holce..." "A nějaký dobrý?" "Ne, Acer..."
    Dnes v 14:11:33
  • Brooks: jj Acer :D
    Dnes v 14:11:30
  • MaXiPes: njn Acer :D
    Dnes v 13:59:39
  • Marek the Oak: koukam dneska je tu veselo *ROFL*
    Dnes v 13:58:20

* Online MaXiHry

Arcade

Nejlépe hodnocené
12 many 3D Bowling 3d field goal Rookie 3d shooter
3d swat A solitaire Update Add Like Mad Addiction solitaire

3D rally racing
Poslední nejlepší skóre má
ROMAN CÍSAŘ
s 18104 ve hře
3D rally racing
------------------
Nejlepší hráči

1 - jjaarrii
Počet vítězství : 45

2 - nevada
Počet vítězství : 37

3 - Storm7
Počet vítězství : 32

4 - andreus
Počet vítězství : 24

5 - brunhofer
Počet vítězství : 23

6 - jara11
Počet vítězství : 19

7 - prerowak
Počet vítězství : 17

8 - josef.buchta1956
Počet vítězství : 14

9 - Lakkysan
Počet vítězství : 13

10 - Roadchamp
Počet vítězství : 12

* MaXi Fotogalerie

hořce

Zobrazení: 81
Od: stancikova
N A D Ě J E

Zobrazení: 242
Od: mishaaa
Moře

Zobrazení: 21
Od: braunstar

Autor Téma: Harry Potter a Princ dvojí krve/Harry Potter and the Half-Blood Prince (2008)  (Přečteno 2880 krát)

Vážení přátelé! Víte, že za každý příspěvek získáváte zlaťáky za které zde můžete nakupovat?

Soutěžte o věcné ceny!!!
Staňte se aktivním členem MaxiFóra a čerpejte řadu výhod!
Registrace je ZDARMA a zcela bez závazků!!!

Offline rufuss Mužské

• nekázeň.cz Admin
  • Moderátor
  • *
  • 623 zlatých
  • Poslat zlaťáky
  • Fan of SW:Legacy & Gar Stazi, Roan Fel
reklamaNo, vím, že to sice ještě není film, ale za chvilku bude, tak proč si nerozebrat teaser, že?

Kód: [Vybrat]
http://www.csfd.cz/film/224184-harry-potter-a-princ-dvoji-krve-harry-potter-and-the-halfblood-prince/
http://www.imdb.com/title/tt0417741/
Jeden obrázek z teaseru za všechny:

Linky na Youtube a na stažení teaseru v SDTV a HDTV:
http://www.youtube.com/watch?v=xnXJ3AnUhRM
http://film.moviezone.cz/harry-potter-a-princ-dvoji-krve/trailery/
Takže, co k tomu teaseru říci?

Kdyby byl film ve stejném duchu jako teaser, byl bych VELMI potěšen. Je odlišný od předešlých teaserů tím, že má úplně jinou, temnější, psychologičtější atmosféru a nedrží se vodítek. Takhle si představuji teaser na hutný psychologický film, žádná selanka pro milovníky lehkého fantasy či pro děti.

Samotný teaser v SDTV je silný, ale v HDTV je to mnohem lepší. Tam ihned rozeznáte, že ta krajina není poušť a že ty barvy jsou cíleně tlumené. Bravurná hra světla a stínu, déšť, záběr na šedou ulici,  v kombinaci s tísnivou atmosférou vytváří nezapomenutelný zážitek. Kdo však exceluje, je malý Voldemort (Hero Fiennes) - v tom klukovi je takové charisma, že stačí jen pohled. Asi to mají v rodině ;) .

V teaseru se taky nachází kousek jedné přidané scény - útok na Doupě. Tam je vidět, že Ginny (Bonnie Wright) herecky zase o nějaký kousíček vyspěla a není to takové prkno, jakým byla v pátém díle.

Za sebe... 95% - za teaser a jsem velmi zvědav, co předvede film.

A rybičky křičí: IGNORANCE IS STRENGTH...
Para-bellum? Leda tak do palice...

Offline Merlin Mužské

Souhlasím s tebou, ten teaser nevypadá zle a osobně se na film opět po taktovkou Davida Yatese zvědavý.
Podle mě se celá série vyvíjí docela dobře diváci rostou společně se svými hrdiny a proto není na škodu i potemnělá atmosféra, kterou nastartoval třetím dílem Alfonso Cuarón.
 A jelikož to nemám načtené ( přijde mi divné v mém věku stát ve frontě na knížky s dětma :D ), tak se docela těším.
Jistě se nebudeš zlobit, že tě vyplatím až za plnohodnotnou recenzi, kterou sem jistě taky nahodíš ;)

//ruf: nezlobím se, s tím jsem počítal ;)

Analog 4EVER

Online Jane Irulan Mužské

Abych tady snad chyběl :) ? Já jsem zatím neviděl ani tento kousek. Ale raději počkám na hotovou akci. Osobně jsem fanda a předpokládám, že výborná kvalita předchozích dílů zůstane zachována i zde. A s tím načtením se choulím po boku svého brášky Merlina. Není čas :(

Díkes za postřech Ruffe :)

JI

Offline james5 Mužské

• maxi Budovatel
  • *
  • 684 zlatých
  • Poslat zlaťáky
  • .. Pokus se vše dělat s úsměvem ..
I do tohoto vlákna napíši pár řádek...

Né že bych byl fanda Harryho, ale rád se na něj kouknu. Na nový díl této ságy se vždy těším, ale po jednom shlédnutí to jde z kompu :) ..

Jinak největší machr je Hagrid a Tesák :) ..

Offline M.Helenka Ženské

Ja osobne mam Harryho Pottera docela rada, bez ohledu na ruzne kritiky, ktere clovek casto slysi - ze je to slatanina. Knizky mam prectene vsechny  a dobre si uvedomuji, ze Rowlingova musela mit cely pribeh velmi dobre promysleny. V prubehu dalsich dilu se dejove casto odkazuje na urcite sceny z predchozich, nic neni nahodile (alespon podle meho nazoru), vsechno to do sebe uzasne zapada.
Ze je ukazka, predznamenavajici tento dil Harryho tak temna me neprekvapuje, koneckoncu i atmosfera knih zacina byt cim dal tim temnejsi a prestava byt ryze detskou literaturou. Vice se dba o psychiku postav, z teto stranky jsou vubec postavy celeho dila cim dal propracovanejsi.
Jsem uprimne zvedava, jak se autorum podari zachytit to co je v knize - vsichni vime, jak tezke je pro film vyrovnat se knizni predloze. Napriklad v Ohnivem poharu ja osobne nektere ty nitky, ktere znam z knizek, postradala - v podstate hned ten zacatek na famfrpalovem utkani byl dost useknuty. Ale budiz, kopirovanim knihy by vznikl neumerne dlouhy film. Stejne ale doufam, ze v tomto dilu bude vic odkazu, hledani vitealu a vzpominky na detstvi lorda Voldemorta k tomu primo svadeji.
Kazdopadne jsem asi prilis narocna, prestoze je upoutavka zajimava, nedokazu si z ni zatim utvorit obrazek.
Takze se tesim az se film objevi v kinech a ja uvidim vse v celku.

Offline Maxja_cz Mužské

No nezapomen te že je to jen ukázka, v ukázkách bývá většinou to nejdůležitější, a pak cely film je o ničem, no necháme se překvapit, ale osobně se na něj  těším

Offline neferty Mužské

• maxi Glosátor
  • maxi Glosátor
  • *
  • 849 zlatých
  • Poslat zlaťáky
Bohužel nepatřím mezi fanoušky Yatese. Myslím, že zazdil čtvrtý i pátý díl. Nejlepší pro mě zůstává Vězeň z Azkabanu od Cuarona.

DaAndy

• Host
Viděla jsem už několik trailerů (i český) k tomuto filmu, a musím uznat že film vypadá(narozdíl od 5) velmi zajímavě. Já osobně sem fanoušek Harryho Pottera hlavně knížek, ale filmy se mi také líbí...

Offline Luccy.one Ženské

Taky jsem viděla pár trailerů a přišlo mi ,že si s filmem dost vyhráli , třeba se vyšplhá na první místo v mém žebříčku oblíbenosti zatím se tam drží prvnía za ním těsně 2 díl :) nejméně mě zaujal díl 4 nvm přišel mi strašně uspěchaný :( možná kdyby byl delší a vešlo se tam víc scén z knihy.

Offline marta29

já osobně se na film moc těším, jsem zvědavá jak si s tím filmaři poradí. Jinak taky obdivuju J.K.Rowling za to jak měla celý příběh dokonale propracovaný. A upřímně nezávidím filmařům,myslím, že to mají hodně těžké zpracovat to dobře tak by neunikla hlavní dějová linie. Jinak knížky doporučuju, mám doma všechny díly a i můj přítel, který jinak není narozdíl ode mě moc velkej čtenář (přečte normálně pár knížek za rok) přečetl všechny díly Harryho Pottera za pár dnů. STyl psaní J.K.Rowling je super, nejde se od knížky jen tak odtrhnout, jedna kapitola skončí vždy tak napínavě, že to člověku nedá a hned zane číst další aby se dozvěděl co bude dál. A takhle jsme s přítelem, přečetli i ty tlustý bichle během 2-3 dnů  :) Takže mohu jen doporučit těm kteří ještě knížky nečetli  :)

Offline m.artinkka

No, vím, že to sice ještě není film, ale za chvilku bude, tak proč si nerozebrat teaser, že?

...Za sebe... 95% - za teaser a jsem velmi zvědav, co předvede film.

Ahoj, mně se ten teaster líbí:-) stejně tak mam ráda celou sagu HP,knížky a i filmy,jen jsem zvědava jak asi dopadne posledni dvoudil relikvie smrti,kazdopadne sew uz nemuzu dočkat..:-)

//:citace zkrácena na lidskou míru, opravdu není třeba tu takovým způsobem plakátovat
//edit: sloučeno, nejsme na chatu, používej tlačítko ZMĚNIT !!
« Poslední změna: 13. 06. 2009 v 17:27:32 od Merlin »

Offline koralowitz

I do tohoto vlákna napíši pár řádek...

Né že bych byl fanda Harryho, ale rád se na něj kouknu. Na nový díl této ságy se vždy těším, ale po jednom shlédnutí to jde z kompu :) ..

Jinak největší machr je Hagrid a Tesák :) ..

asi tak a navic v poslednich 2 dilech bylo videt ze filmove prostredky nemaji dostatecne efekty aby se alespon priblizily tomu jak to rowlingova popisuje v knihach

Offline Nox. Ženské

Strašně se na ten film těšim.Určitě to bude žůžo,Do kina nejspíš nepudu ale budu se snazit to najit na netu i ang..Fakt na tenhle film se p prazkach těšim nejvic. :)

Offline Fero07 Mužské

Doufám, že to nebude nějak moc zkrácené oproti knize. Těším se hlavně na malého Raddlea :D

Offline Idylic_style Mužské

Trailery vypadají o moc lépe než trailery předchozích dílů... jsem velice rád, že kniha i filmy "rostou se čtenářem/divákem"... Doufám, že tento díl nebude jen pouhopouhým rychlostním závodem, někdy až zbytečných scén...ale že to bude jízda... už teď se nemůžu dočkat na další tři díly.

Ale je pravda, že mně všechny díly vždy plně uvěznily v křesle kina a vtáhly do děje... to snad ani jinak nejde... ten "jejich svět" se zdá být tak blízko :) šestka vypadá slibně... uvidíme! ;) těším se na premiéru :)

Offline Usagi Ženské

Co se týče HP, pamatuju si, jak jsem ho začala číst - na skautském táboře, když v kinech běžel první díl. Nic jsem o tom nevěděla, znala jsem jen to jméno a myslela jsem si, že je to kravina. Má kamarádka se skautskou vedoucí me vyváděly z omylu, ale já byla nepřístupná  :D Pak mi při odjezdu domů vrazily do ruky trojku (jinej díl s sebou neměly) a řekly mi, abych si to přečetla a pak až něco říkala. Přečetla jsem si to. A nelituji. Teď mám doma všech sedm dílů a jedničku v originále, ve filmotéce všechny DVD a s napětím očekávám šestý film.
Nejvíc se mi z knih líbí trojka (Sirius Black ;D), nejmíň asi dvojka, těžko říct, žebříčkem jsem hodnotila jen do páté knihy.
Film mám nejraději pátej. Nechápu, proč se vám nelíbí. Nejmíň se mi, bohužel, líbí třetí díl, kterýžto člověk knih neznalý (znám pár takových co si raději počkají na film než aby se donutili číst) nemá bez pomoci šanci pořádně pochopit.
Na šestý film se těžím a doufám, že to bude pořádný horor  :-D

Když bloudíš mezi sny a realitou.

Watashi no kage.
Watashi no suki no hito.
Kimi wa dake da.
Suki.
Kimi wa watashi no inochi.
Sekai.
Shi.
Monogoto.
Usagi-chan, ai motte ni. :kiss:

Offline emma-flower

četla jsem knihu a jsem nadšena moc se těším viděla jsem předešlé díly už mnohokrt má strašně ráda Harryho Pottera

Offline KorenDark

Už by ho mohli pustiť do kín. By bolo na čase.

Offline sostom

zatím jsem viděl trailer a od té doby se už nemůžu dočkat

Offline iCe

• maxi Mravenec
  • *
  • 101 zlatých
  • Poslat zlaťáky
  • Just Do It!
Můžeme se dočkat hodně zamotaného děje, který k Davidově práci patří. Dokáže z hrdinů vydestilovat emoce a to k filmu patří.
Zatím nejlepší režisér, který Harryho režíroval. Snad se dočkáme i dobrého pokračování v podobě relikvie smrti. Ovšem rozdělení na 2 díly mi moc nepřišlo vhodné. Radši delší díl než rozdělený na dva!
it business & management

MaXiForum.cz