* Uživatelský panel

Vítejte Host. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte!

* Online podpora

Obnovit Historie
  • K Vašim službám...
  • Al Bunda: Brej vecir vsem  :o
    Dnes v 18:57:41
  • nevada: No,oříšky máme vyřešeny,a teda co na internet atd... :o :o
    Dnes v 18:40:06
  • MaXiPes: Kurna poridim Acer abych nemusel orisky louskat zubama :D
    Dnes v 18:15:28
  • nevada: no vidíte jaké to má využití,který z jiných značek má tak všestranné využití?? :D :D
    Dnes v 16:54:00
  • Marek the Oak: :rofl:
    Dnes v 16:33:50
  • Guraim: nebo jako louskáček na oříšky :D
    Dnes v 16:33:23
  • Guraim: když se to zapne, dá se to používat jako žehlička či mandl :)
    Dnes v 16:32:33
  • Marek the Oak: ping pongova placacka :-D
    Dnes v 16:31:47
  • Guraim: A dá se to použít jako těžítko :D
    Dnes v 16:30:01
  • Marek the Oak: taky se s tim dobře tříská o zem :)
    Dnes v 16:28:59
  • Guraim: Ale jo, vzhledem k velikosti je to docela efektivní (i efektní) plácačka na mouchy :-)
    Dnes v 16:25:27
  • nevada: Ahojte!!Jinak abych něco přidal do debaty souhlasím juta.mahmudem-Acer je nejlepší!! :o :o
    Dnes v 15:49:59
  • juta.mahmud: Acer je nejlepší  :-[
    Dnes v 15:47:38
  • Guraim: Acer? To je taková ta podložka pod pivo co ho ohřívá? No fuj! :-!
    Dnes v 15:39:07
  • Dead: :drink:
    Dnes v 15:19:00
  • MaXiPes: Co pomlouváš Acery vždyť je to vlajková loď Béďi Trávníčka z Mountfieldu :D
    Dnes v 15:03:35
  • Brooks: "Na co máš dva notebooky?" "Ten nesu jedný holce..." "A nějaký dobrý?" "Ne, Acer..."
    Dnes v 14:11:33
  • Brooks: jj Acer :D
    Dnes v 14:11:30
  • MaXiPes: njn Acer :D
    Dnes v 13:59:39
  • Marek the Oak: koukam dneska je tu veselo *ROFL*
    Dnes v 13:58:20

* Online MaXiHry

Arcade

Nejvíce hrané
YetiSports - baseball 3 Klondike solitaire Billiard neboli kulec s dírami YetiSports - žebřík
Skijump YetiSports - golfové odpaly 3D Bowling YetiSports - baseball 2

3D rally racing
Poslední nejlepší skóre má
ROMAN CÍSAŘ
s 18104 ve hře
3D rally racing
------------------
Nejlepší hráči

1 - jjaarrii
Počet vítězství : 45

2 - nevada
Počet vítězství : 37

3 - Storm7
Počet vítězství : 32

4 - andreus
Počet vítězství : 24

5 - brunhofer
Počet vítězství : 23

6 - jara11
Počet vítězství : 19

7 - prerowak
Počet vítězství : 17

8 - josef.buchta1956
Počet vítězství : 14

9 - Lakkysan
Počet vítězství : 13

10 - Roadchamp
Počet vítězství : 12

* MaXi Fotogalerie

klokan

Zobrazení: 177
Od: kleoluci
Rescue

Zobrazení: 346
Od: Storm7
Brno

Zobrazení: 144
Od: orchidka

Autor Téma: Milovat Annabelle / Loving Annabelle (2006)  (Přečteno 2032 krát)

Vážení přátelé! Víte, že za každý příspěvek získáváte zlaťáky za které zde můžete nakupovat?

Soutěžte o věcné ceny!!!
Staňte se aktivním členem MaxiFóra a čerpejte řadu výhod!
Registrace je ZDARMA a zcela bez závazků!!!

Online Jane Irulan Mužské

Milovat Annabelle / Loving Annabelle (2006)
« kdy: 12. 12. 2008 v 18:52:41 »
reklamaTvrdou, nářezovou akci plnou výkřiků neuvěřitelně krásných panen podobnou Texaskému masakru tu rozhodně dnes nenajdete! Dnes tu pro Vás mám připravený jiný oříšek plný lásky, milování, zbožňování, slz a nervydrásajících titulků. Emocemi přetékající pohárek plněný v katolické škole kdesi v USA. Jestli chcete dnes sladkou pusinu na dobrou noc, pak jste na správném místě! Dámy a pánové dovolte abych vám představila

Loving Annabelle

Z upoutávky vypadla kostka cukru, možná dvě a jestli ne, pak si pro ní dojděte do kuchyně. Na první pohled jasná zpráva, pro heterosexuála naprosto neodolatelná situace, dvě zamilované lesbičky v prvoplánovitém příběhu. Annabelle je rebelka, která přijíždí do katolické školy, kde podle představ své politicky angažované matky dostane rozum. Místo toho si zde najde milenku. A není jí nikdo jiný než její vyučující angličtiny. No a máte zaděláno na 76 minut.

Já jsem z tohoto snímku byla před rokem snad úplně nemocná! Musela jsem se na něj dívat kdy to šlo, pouštěla jsem jej ve škole dětem a doporučoval snad úplně všem známým. Pak jsem naň trochu pozapomněla a dnes náhodou jsem našla odkaz. Není nic příjemnějšího než napsat o dobrém filmu, nemyslíte?

Vesměs mě nejvíc zaujala mistrně zmáknutá příprava scény a kamera. Decentní hudba, která neurazí a dobře podbarví. Celkově opravdu zmáknutá práce. Annabelle je rebelka co má sebevědomí na rozdávání, ale nevnucuje se, není útočná a jde si za svým štěstím. Na věk postavy až příliš rozumné děvče. Simone je pravým opakem. Milá mladá žena, co se svým přítelem plánuje rodinný život, ale není z toho hin. Ve skrytu duše to má devče postavené do jiné lajny. Já na tom filmu prostě zbožňuji ten flirt. Annabelle do toho jde! Lehce, systematicky Simone obměkčuje a přivádí do situace, která je s profesí neslučitelná. Prostě paráda! Snímek má dobrý závěr, leč alternativní je takový slaboduchý. Ale když jsem to vyděla poprvé, tak ta alternativa mi vykouzlila úsměv na uplakané tváři :D

Přátelé jako že tyhle filmy opravdu nevyhledávám, zde musím zasadit semínko, které vyroste do krásných 90 % Opusem sám osobě je výkon obou představitelek. Zejména se pak vyvedla hlavní hrdinka Annabelle, kterou ztvárnila Erin Kelly. Ta holka je nádherná! Škoda jen, že moc netočí :(

Hodnocení:

ČSFD - 81 %
IMDB - 6,7/10

Download link here :)

Janina I

Offline Merlin Mužské

Re: Milovat Annabelle / Loving Annabelle (2006)
« Odpověď #1 kdy: 13. 12. 2008 v 02:05:58 »
Setřičko mám pocit, že tu Annabelle jsem už někde zahlédl  ;).
Mrknu na to , pak se ozvu.

Analog 4EVER

« Odpověď #2 kdy: 14. 12. 2008 v 11:07:18 »
To máš dobrý pocit :) A jestli to dnes klapne, tak ji zahlédne i víc lidí :D

JI

Swijany

• Host
« Odpověď #3 kdy: 07. 02. 2009 v 16:31:22 »
jak se to stahuje nebo jak se na to mam kouknout?? :sos:
« Poslední změna: 07. 02. 2009 v 16:31:53 od Swijany »

« Odpověď #4 kdy: 08. 02. 2009 v 16:54:41 »
Je to snadné. Na konci prvního příspěvku je odkaz down link. Na ten klikneš a budeš přesměrován na téma, kde jsou linky ke stažení :)

Janka

Offline shyjane Ženské

Loving Annabelle
« Odpověď #5 kdy: 19. 06. 2009 v 17:17:47 »
Loving Annabelle
Drama
USA, 2006, 76 min
Režie: Katherine Brooks
Hrají: Erin Kelly, Diane Gaidry, Laura Breckenridge, Michelle Horn, Marla Maples, Wendy Schaal

http://www.csfd.cz/film/227524-loving-annabelle/

Příběh učitelky angličtiny a její studentky se odehrává na střední soukromé katolické škole. Annabelle, rebelantská dcera senátorky, si hned po nástupu proti sobě postaví celé vedení. A je to právě Simonne, která má čas s ní mluvit a pomáhá jí najít cestu. Zpočátku se zdá, že obě postavy jsou natolik povahově rozdílné, že je téměř nemožné aby k sobě našly cestu. Dravá a přímočará Annabelle má jasno ve své orientaci, přesně ví co chce a také si za tím jde. A citlivá a přemýšlivá Simonne, která si až příliš jasně a zodpovědně uvědomuje případné důsledky, včetně všech nepřijatelných okolností (pomineme-li stejnost pohlaví a naprosté tabu vztahu učitel-student, pak je tu ještě nezletilost Annabelle). A tak dělá vše proto, aby tento vztah udržela ve společensky přijatelné rovině.

Kto nevidel tento film, vrele odporúčam. Videla som ho...no prosto mnohokrát...je to neuveriteľne jemne podaný príbeh...myslím si, že vypovedá o mnohom...mám len jedinú výhradu-jeho dĺžka - má len cca 70 min.

//Janka: Sloučeno s již existujícím tématem :)
« Poslední změna: 21. 06. 2009 v 15:13:53 od Jane Irulan »

MaXiForum.cz