* Uživatelský panel

Vítejte Host. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte!

* Online podpora

Obnovit Historie
  • K Vašim službám...
  • Pustis: deade a hodně špatná komedie :D asi něco jako sparta praha :D na csfd budou hodnocením asi dost podobně :D D: :D
    Dnes v 21:21:12
  • Prototype[Owen_wilson]: ted hacker kdo se chce podivat je tu dlouho a nabizi hacker stranky kouknete se na bot server - westwood
    Dnes v 21:20:37
  • juta.mahmud: Ahoj chci se ještě zeptat, jak se za komunistů stavěl dům. Jestli musel člověk splňovat nějaké podmínky, aby si ho mohl postavit, nebo to je stejné jako dnes?
    Dnes v 21:10:56
  • Dead: cesky fotbal? Komedie :D
    Dnes v 21:09:58
  • misulinka79: dobry vecer vsem
    Dnes v 20:54:41
  • .O|kec________ .: HOVADA OZRALE :D :D :D
    Dnes v 20:19:18
  • Dead: ono toho bylo moc lamine, tak radši malý :-d Navíc jsme chtěli být při vědomí na půlnoc, ne jako 2 roky zpátky :-D
    Dnes v 18:20:27
  • Lamin: Deade, klopíš malou baňku, počkej v Brně :D
    Dnes v 18:17:12
  • Dead: Brooksi muzes icq?
    Dnes v 17:41:53
  • Dead: :-[ Dole je kamos ;)
    Dnes v 17:34:30
  • MaXiPes: jj to jsem myslel :D
    Dnes v 17:31:36
  • Dead: Fiku jestli myslis muj vstup do maximisaka, tak jsem ten co "klopi"...pokud neco jinyho, jsem zmaten :-D Anakine, dockej casu :D
    Dnes v 16:41:34
  • An@kIn: nebojim, ale mohlo by si to pospíšit :D
    Dnes v 16:40:07
  • Dead: :D Neboj, vono to časem přejde :D
    Dnes v 16:38:09
  • An@kIn: :sasek: tak jsem v tom zase sám :blee:
    Dnes v 16:36:36
  • Dead: ve vztahu jsem ten dole, protože gábina se klopí z vrchu :-D
    Dnes v 16:35:42
  • An@kIn: jj třeba ve vztahu děláš mamku, takže jsi pořád dole (resp. vepředu) co ?  :D
    Dnes v 16:33:39
  • Dead: jde o to, co myslis :-)
    Dnes v 16:25:16
  • Dead: ?? cože? :D
    Dnes v 16:22:07
  • MaXiPes: Dead jsi ten nahoře nebo dole? :D
    Dnes v 16:17:45

* Online MaXiHry

Arcade

Poslední hry
YetiSports - střelba na cíl Útěk z vězení YetiSports - Himalaje YetiSports - žebřík
YetiSports - baseball 3 YetiSports - výhozy YetiSports - baseball YetiSports - baseball 2

Virus3
Poslední nejlepší skóre má
prerowak
s 83707 ve hře
Virus3
------------------
Nejlepší hráči

1 - jjaarrii
Počet vítězství : 45

2 - nevada
Počet vítězství : 37

3 - Storm7
Počet vítězství : 32

4 - andreus
Počet vítězství : 24

5 - brunhofer
Počet vítězství : 23

6 - prerowak
Počet vítězství : 22

7 - jara11
Počet vítězství : 18

8 - Lakkysan
Počet vítězství : 13

9 - josef.buchta1956
Počet vítězství : 13

10 - Roadchamp
Počet vítězství : 12

* MaXi Fotogalerie

Oko n.2

Zobrazení: 246
Od: andreus
ledová abstrakce v2

Zobrazení: 231
Od: HĘŁŁĘR
Vlaštovičky

Zobrazení: 254
Od: Tabl

* Anketka...

• Čemu dáváte přednost?
  • Tečka Talentmania
  • 17 (26%)
  • Tečka Česko Slovensko má talent
  • 48 (73%)
  • Celkem hlasů: 65
  • Zobrazit téma

Autor Téma: Temný Rytíř / The Dark Knight ( 2008 )  (Přečteno 2075 krát)

Vážení přátelé! Víte, že za každý příspěvek získáváte zlaťáky za které zde můžete nakupovat?

Soutěžte o věcné ceny!!!
Staňte se aktivním členem MaxiFóra a čerpejte řadu výhod!
Registrace je ZDARMA a zcela bez závazků!!!

Offline karmakoma

Re: Temný Rytíř
« Odpověď #20 kdy: 22. 06. 2009 v 15:53:27 »
reklamaH. Leadger..jakoby výrazově vykradl J. Deepa....

Offline Gouranga_2009

« Odpověď #21 kdy: 28. 06. 2009 v 17:03:45 »
Na tenhle film asi do smrti nezapomenu.Nejenže byl možná nejlepší co sem kdy viděl,a že mám s čím srovnávat,ale i přesně vystihl definici filmu jak já si ho představuji:chytrá,akční,snová,velkolepá a všechny urovně umění pokrývající zábava.Měl sem tu možnost film vidět při absolutní premiéře v Praze,pěkně v originálním znění a ve výborné kvalitě.Cestou zpátky jsme s přátely dílo célé dvě hodiny rozebírali a obdivovali.Bratři Nolenovi už jsem dříve měl tu čest poznat ve filmu Memento,geniální koncept o alzhaimrově nemoci.Ti dva se výborně doplňují,Christopher(režisér) a Jonathan(scénarista),kdy John má hlavu mentora menzi a Chris je jeho projektorem do světa reality.Režisér je pověstný svou autentičností,např.scéna kdy  batman převrátí náklaďák řízený Jokerem je skutečná. Pomocí hydraulických pák a lan ho nechal Nolan otočit bez počítačových triků.Za něco takového asi museli producenti zatřást pořádně měšcem a dá to i spoustu usílí pro trikaře v terénu.Už se mi nechce  stále dokola zmiňovat úžasný výkon Heatha Ledgera,ale jen tak pro zajímavost na tuhle roli se připravoval tzv.Stanislavského metodou,to jest absolutní ponoření do charakteru postavy a její osobnosti.Hraničí to až se schizofrenií jak je pak herec věrný postavě.U Ledgera to znamenalo 3 měsíce samoty v hotelovém pokoji kde si zkoušel výrazy Jokerova obličeje.Například u Daniela De Louse to zase znamenalo strávit půl roku v pralesích Jížní Ameriky jako přípravu pro Posledního mohykána(všechno však přerčil filmem Až na krev).Uznávám že když slyšíte o herci něco tákového skutečně se nabízí možnost že mu z toho hráblo.Ale podle jeho nejbližších přátel(Johny Depp,Colin Farell,mimochodem dva ze tří jeho zástupců na posledním filmu na kterém dělal: Imaginárium dr. Parnasse od Terryho Gilliama)byl naprosto v pořádku a od role která podle Jacka Nicholsna, původního Jokera,byla nejtěžší co kdy dělal ,se dokázal dostat za jeden víkend.Heat byl prostě velký talent a je ho velká škoda.

PS:Jo a Heath výrazově nevykradl Johnyho Deppa ale postavu Scorpia z Drsného Harryho s Clintem Eastwoodem.Hrál ji Andrew Robinson.

Offline mura88

« Odpověď #22 kdy: 29. 06. 2009 v 19:35:30 »
Film byl hodne temny jak je v nazvu, ale byl mnohem vic o tom zaporakovi nez o Batmanovi. H. Ledger hral neskutecne. Postava Jokera byla tak zivouci, az z toho mrazi.

Offline Mischel46

« Odpověď #23 kdy: 03. 07. 2009 v 13:09:17 »
Velmi zdařilý film! I když Burtonův Batman nebyl taky k zahození. Myslel jsem si, že Nicholson jako Joker je nepřekonatelný, ale to jsem se spletl! Ledger byl prostě famózní!!!

Offline Pikard Mužské

Re: Temný Rytíř / The Dark Knight ( 2008 )
« Odpověď #24 kdy: 08. 07. 2009 v 18:58:39 »
Bezva podívaná. Na filmy s Batmanem se vždycky rád podívám, hlavně na ten poslední, kde jsou super efekty a Joker byl zahraný na jedničku s hvězdičkou!

Offline manka

« Odpověď #25 kdy: 09. 07. 2009 v 19:28:46 »
Temný Rytíř:

Další z dílů oblíbené Batmanovské trilogie...je zpět a s velkou parádou Ledger si zaslouží Oscara za Jokera a zybtek může jít pryč ikdyž je pravda že vlastně věčina věcí by mohla jít pryč né proto že by všechno stálo za nic ale proto že  Ledger všechny přehrál o 20 tříd (a taky na to dojel  :'() výkony ostatních herců byly podle mně v pořádku (Ledger byl úplně jinde). Nejvíc mně zaujalo to zpracování který se úplně liší od zbytu série a to se mi líbí né že si budeme hrát na Gotham city kde všechno vyřeší batman ale my si hrajem na gothamcity kde všchno zničí Joker a to se mi děsně líbí...ikdyž je pravda že filmu trochu ubralo to že závěrečná scéna stála za P.R.D když tam byly kecy o tom že Batman nejni hrdina le je to jen něco podhrdina...lepší by byllo kdyby Ledger měl eště něco v rukávu...moje hodnocení filmu bez Ledgera 60% a s Ledgerem...:

90 %

Trilogie...????

Offline Plawak

« Odpověď #26 kdy: 12. 07. 2009 v 22:50:14 »
dobrý film.....mne sa najviac videl joker....tato postava bola velmy dobre zahraná..... :sasek:

MaXiForum.cz