* Uživatelský panel

Vítejte Host. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte!

* Online podpora

Obnovit Historie
  • K Vašim službám...
  • Prototype[Owen_wilson]: ne fakt nekecam hacker na bot serveru porad tu je..
    Dnes v 21:27:09
  • Pustis: deade a hodně špatná komedie :D asi něco jako sparta praha :D na csfd budou hodnocením asi dost podobně :D D: :D
    Dnes v 21:21:12
  • Prototype[Owen_wilson]: ted hacker kdo se chce podivat je tu dlouho a nabizi hacker stranky kouknete se na bot server - westwood
    Dnes v 21:20:37
  • juta.mahmud: Ahoj chci se ještě zeptat, jak se za komunistů stavěl dům. Jestli musel člověk splňovat nějaké podmínky, aby si ho mohl postavit, nebo to je stejné jako dnes?
    Dnes v 21:10:56
  • Dead: cesky fotbal? Komedie :D
    Dnes v 21:09:58
  • misulinka79: dobry vecer vsem
    Dnes v 20:54:41
  • .O|kec________ .: HOVADA OZRALE :D :D :D
    Dnes v 20:19:18
  • Dead: ono toho bylo moc lamine, tak radši malý :-d Navíc jsme chtěli být při vědomí na půlnoc, ne jako 2 roky zpátky :-D
    Dnes v 18:20:27
  • Lamin: Deade, klopíš malou baňku, počkej v Brně :D
    Dnes v 18:17:12
  • Dead: Brooksi muzes icq?
    Dnes v 17:41:53
  • Dead: :-[ Dole je kamos ;)
    Dnes v 17:34:30
  • MaXiPes: jj to jsem myslel :D
    Dnes v 17:31:36
  • Dead: Fiku jestli myslis muj vstup do maximisaka, tak jsem ten co "klopi"...pokud neco jinyho, jsem zmaten :-D Anakine, dockej casu :D
    Dnes v 16:41:34
  • An@kIn: nebojim, ale mohlo by si to pospíšit :D
    Dnes v 16:40:07
  • Dead: :D Neboj, vono to časem přejde :D
    Dnes v 16:38:09
  • An@kIn: :sasek: tak jsem v tom zase sám :blee:
    Dnes v 16:36:36
  • Dead: ve vztahu jsem ten dole, protože gábina se klopí z vrchu :-D
    Dnes v 16:35:42
  • An@kIn: jj třeba ve vztahu děláš mamku, takže jsi pořád dole (resp. vepředu) co ?  :D
    Dnes v 16:33:39
  • Dead: jde o to, co myslis :-)
    Dnes v 16:25:16
  • Dead: ?? cože? :D
    Dnes v 16:22:07

* Online MaXiHry

Arcade

Naposledy hrané
Wrx Death Walker Girl Balancing Hansen
Malá laskavost NavalFighter RedPlane Roboslug

Virus3
Poslední nejlepší skóre má
prerowak
s 83707 ve hře
Virus3
------------------
Nejlepší hráči

1 - jjaarrii
Počet vítězství : 45

2 - nevada
Počet vítězství : 37

3 - Storm7
Počet vítězství : 32

4 - andreus
Počet vítězství : 24

5 - brunhofer
Počet vítězství : 23

6 - prerowak
Počet vítězství : 22

7 - jara11
Počet vítězství : 18

8 - Lakkysan
Počet vítězství : 13

9 - josef.buchta1956
Počet vítězství : 13

10 - Roadchamp
Počet vítězství : 12

* MaXi Fotogalerie

šepoty a výkriky

Zobrazení: 111
Od: Gina
Těžní věž - Důl Dukla

Zobrazení: 5407
Od: vencah
flirt

Zobrazení: 173
Od: Aninamel

* Anketka...

• Čemu dáváte přednost?
  • Tečka Talentmania
  • 17 (26%)
  • Tečka Česko Slovensko má talent
  • 48 (73%)
  • Celkem hlasů: 65
  • Zobrazit téma

Autor Téma: Jay a mlčenlivý Bob: Vrací úder  (Přečteno 745 krát)

Vážení přátelé! Víte, že za každý příspěvek získáváte zlaťáky za které zde můžete nakupovat?

Soutěžte o věcné ceny!!!
Staňte se aktivním členem MaxiFóra a čerpejte řadu výhod!
Registrace je ZDARMA a zcela bez závazků!!!

Offline Zen Mužské

• maxi Kolibřík
  • *
  • 55 zlatých
  • Poslat zlaťáky
  • "Nebezpečí je moje druhý jméno"
Jay a mlčenlivý Bob: Vrací úder
« kdy: 19. 08. 2008 v 15:25:06 »
reklama

Režie: Kevin Smith

Hrají: Jason Mewes, Kevin Smith, Ben Affleck, Jeff Anderson, Brian O'Halloran, Shannon Elizabeth, Eliza Dushku, Ali Larter, Jennifer Schwalbach Smith, Will Ferrell, Jason Lee, Judd Nelson, George Carlin, Carrie Fisher, Seann William Scott, Jon Stewart, Jules Asner, Tracy Morgan, Gus Van Sant, Chris Rock, Jamie Kennedy, Wes Craven, Shannen Doherty, Mark Hamill, Marc Blucas, Diedrich Bader, James Van Der Beek, Matt Damon, Jason Biggs, David Mandel, Scott Mosier, Jerome Benton, Bryan Johnson, Renée Humphrey, Joey Lauren Adams, Dwight Ewell, Alanis Morissette, Morris Day, Joseph D.  Reitman, Jake Richardson

CSFD:
Kód: [Vybrat]
http://www.csfd.cz/film/10220-jay-a-mlcenlivy-bob-vraci-uder-jay-and-silent-bob-strike-back/
IMDB:
Kód: [Vybrat]
http://www.imdb.com/title/tt0261392/
Je jednoduchá odchychovka s klasickym feťácko-nadrženeckym humorem, kdy Jay je de*il a Bob je inteligent...a kupodivu to celkem klape...celá crazy komedie je prošperkována plno dobrými vtipy (alá pravidla stopařů) a úžasnými parodiemi (Dobrý Will Hunting, American pie apod.)takže pro mě dobrý...jednoduchej děj, žádný extrémní herecký výkony, Jay a Bob, krásný holky, no prostě tak akorát...na to, aby se člověk nenuceně zasmál a měl dobrou náladu...

80 %

//Ludwa - oprava ;-)
PS - dovolil jsem si též jeden moderátorský zásah a upravil linky do code, doufám, že nebudu plísněn...

//JI: Jestli budeš plísněn, tak určitě ne ode mne :) A k tématu musím doplnit, že tento K. Smith mi chybí :) Je co dohánět!

//Zen: Ode mě taky ne, nevěděl jsem, že v recenzi nemůžou bejt odkazy... Ale přístě mi, prosím tě, nemaž, kdo to režíroval a kdo v tom hrál, jo? >:(

//Ludwa - no jo, ale to jsem určitě nesmázl, proč bych to dělal...? A ohledně odkazů si přečti pravidla (pravidlo č. 6), odkazy mít můžeš, ale musíš je hodit do code. A fakt jsem nemazal režiséra a herce... :nee:

//dobře odpouštím ti... ;)
« Poslední změna: 20. 08. 2008 v 15:44:32 od Zen »

Offline Merlin Mužské

Re: Jay a mlčenlivý Bob: Vrací úder
« Odpověď #1 kdy: 20. 08. 2008 v 10:48:19 »
Sice na tyto filmy musím mít náladu, ale jinak je to klasika tohoto žánru, no prostě Jay a Bob - no comment  :o.
Dík Zene za recenzi  ;)

Analog 4EVER

Offline Zen Mužské

• maxi Kolibřík
  • *
  • 55 zlatých
  • Poslat zlaťáky
« Odpověď #2 kdy: 20. 08. 2008 v 14:07:48 »
Sice na tyto filmy musím mít náladu, ale jinak je to klasika tohoto žánru, no prostě Jay a Bob - no comment  :o.
Dík Zene za recenzi  ;)

Tjn není zač a příště pokud se ti to bude líbit tak mi třeba zvyš karmu  :D

Online juta.mahmud Mužské

« Odpověď #3 kdy: 20. 08. 2008 v 15:07:47 »
Tak toto je další film, který u mě moc zabodoval. Nejdříve jsem to viděl s titulky a ten překlad byl fakt boží, strašně jsem se nasmál a film je celkově dost zábavný. Bohužel nadabovaný mě už tak vtipný nepřišel, hodně tam omezili sprostá slova, a díky tomu přišel tento film o šmrnc. Jinak je to ale skvělá komedie, která stojí za shlédnutí.
Potřebuješ udělat sig, avatar, userbar? Navštiv Deadův a Jutův grafický obchůdek

Nikdy si nezahrávej s ničím co má víc zubů než celá Addamsova rodina!!!
Neposlouchejte hip-hop, jinak budete mít blbý děti!!!

Offline Zen Mužské

• maxi Kolibřík
  • *
  • 55 zlatých
  • Poslat zlaťáky
« Odpověď #4 kdy: 20. 08. 2008 v 15:42:52 »
Tak toto je další film, který u mě moc zabodoval. Nejdříve jsem to viděl s titulky a ten překlad byl fakt boží, strašně jsem se nasmál a film je celkově dost zábavný. Bohužel nadabovaný mě už tak vtipný nepřišel, hodně tam omezili sprostá slova, a díky tomu přišel tento film o šmrnc. Jinak je to ale skvělá komedie, která stojí za shlédnutí.

mně to nepřijde vono je to hodně založený na sprostotě ale  vono v angličtině když máš všechno fuck motherfucker fuck a v češtině to je trochnu košatější...

Offline Thorin Mužské

« Odpověď #5 kdy: 24. 05. 2009 v 22:05:30 »
Jj českej dabing je naprostej děs. Jay a Mlčenlivý Bob mají svůj styl vyjadřování a to se nedá vyjádřit slušnými slovy.

Offline Danus Ženské

• maxi Ďas mořský
  • *
  • 349 zlatých
  • Poslat zlaťáky
  • Lidi, neblázněte!
« Odpověď #6 kdy: 03. 07. 2009 v 09:02:25 »
Tak to už je vskutku dávno, co jsem tenhle film viděla a tehdy jsme se na to s kamarádkou podívaly jen proto, že je to jeden z filmů, kde hraje Seann William Scott - jeden z mých oblíbených herců (kdysi právě i idol  :D ). On tam sice hraje asi 5 minut, co si vzpomínám, nicméně vydržely jsme se dívat na celý film a myslím, že to má v sobě zajímavý nápad (teď mluvím o tom konci, kdy už se začínáte ztrácet, kdo má vlastně ve filmu roli a kdo se tam jakoby "náhodou" připletl  :D ). Docela v pohodě, proti srandě nic nemám, možná bych ho po tak dlouhé době skoukla znovu, ale vím, že tehdy mě zaujal tak na jedno podívání  :)
Danuš

MaXiForum.cz