* Uživatelský panel

Vítejte Host. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte!

* Online podpora

Obnovit Historie
  • K Vašim službám...
  • Al Bunda: Brej vecir vsem  :o
    Dnes v 18:57:41
  • nevada: No,oříšky máme vyřešeny,a teda co na internet atd... :o :o
    Dnes v 18:40:06
  • MaXiPes: Kurna poridim Acer abych nemusel orisky louskat zubama :D
    Dnes v 18:15:28
  • nevada: no vidíte jaké to má využití,který z jiných značek má tak všestranné využití?? :D :D
    Dnes v 16:54:00
  • Marek the Oak: :rofl:
    Dnes v 16:33:50
  • Guraim: nebo jako louskáček na oříšky :D
    Dnes v 16:33:23
  • Guraim: když se to zapne, dá se to používat jako žehlička či mandl :)
    Dnes v 16:32:33
  • Marek the Oak: ping pongova placacka :-D
    Dnes v 16:31:47
  • Guraim: A dá se to použít jako těžítko :D
    Dnes v 16:30:01
  • Marek the Oak: taky se s tim dobře tříská o zem :)
    Dnes v 16:28:59
  • Guraim: Ale jo, vzhledem k velikosti je to docela efektivní (i efektní) plácačka na mouchy :-)
    Dnes v 16:25:27
  • nevada: Ahojte!!Jinak abych něco přidal do debaty souhlasím juta.mahmudem-Acer je nejlepší!! :o :o
    Dnes v 15:49:59
  • juta.mahmud: Acer je nejlepší  :-[
    Dnes v 15:47:38
  • Guraim: Acer? To je taková ta podložka pod pivo co ho ohřívá? No fuj! :-!
    Dnes v 15:39:07
  • Dead: :drink:
    Dnes v 15:19:00
  • MaXiPes: Co pomlouváš Acery vždyť je to vlajková loď Béďi Trávníčka z Mountfieldu :D
    Dnes v 15:03:35
  • Brooks: "Na co máš dva notebooky?" "Ten nesu jedný holce..." "A nějaký dobrý?" "Ne, Acer..."
    Dnes v 14:11:33
  • Brooks: jj Acer :D
    Dnes v 14:11:30
  • MaXiPes: njn Acer :D
    Dnes v 13:59:39
  • Marek the Oak: koukam dneska je tu veselo *ROFL*
    Dnes v 13:58:20

* Online MaXiHry

Arcade

Poslední hry
YetiSports - střelba na cíl Útěk z vězení YetiSports - Himalaje YetiSports - žebřík
YetiSports - baseball 3 YetiSports - výhozy YetiSports - baseball YetiSports - baseball 2

3D rally racing
Poslední nejlepší skóre má
ROMAN CÍSAŘ
s 18104 ve hře
3D rally racing
------------------
Nejlepší hráči

1 - jjaarrii
Počet vítězství : 45

2 - nevada
Počet vítězství : 37

3 - Storm7
Počet vítězství : 32

4 - andreus
Počet vítězství : 24

5 - brunhofer
Počet vítězství : 23

6 - jara11
Počet vítězství : 19

7 - prerowak
Počet vítězství : 17

8 - josef.buchta1956
Počet vítězství : 14

9 - Lakkysan
Počet vítězství : 13

10 - Roadchamp
Počet vítězství : 12

* MaXi Fotogalerie

Pavouček

Zobrazení: 231
Od: villon.f
dotemna

Zobrazení: 165
Od: vencah
Vlaštovičky II. - rosteme

Zobrazení: 205
Od: Tabl

Autor Téma: Andělé a démoni / Angels and Demons  (Přečteno 839 krát)

Vážení přátelé! Víte, že za každý příspěvek získáváte zlaťáky za které zde můžete nakupovat?

Soutěžte o věcné ceny!!!
Staňte se aktivním členem MaxiFóra a čerpejte řadu výhod!
Registrace je ZDARMA a zcela bez závazků!!!

Offline re.present Mužské

Andělé a démoni / Angels and Demons
« kdy: 25. 05. 2009 v 18:19:26 »
reklamaDalší zfilmování knižního bestselleru pana Browna. Skvěle natočené a nejvíc mě dostala doprovodná hudba. Oproti filmu Šifra mistra Leonarda více akce a rychlého děje. Kniha je sice kniha, ale film si vysloužil můj veliký obdiv. :o

//Janka: Doplněn název dle pravidel
« Poslední změna: 28. 05. 2009 v 15:46:07 od Jane Irulan »

Online Jane Irulan Mužské

Re: Angels and Demons
« Odpověď #1 kdy: 25. 05. 2009 v 18:47:47 »
Díky za názor, ale kdyby jsi téma třeba více rozpracoval, bylo by to super :)

Janka

Offline er.ran Mužské

« Odpověď #2 kdy: 25. 05. 2009 v 21:23:50 »
Nechci srovnávat film(y) s knihou, ale Andělé a démoni v porovnání s Šifrou mistra Leonarda podle mě trochu zaostávají. Ta tajemná zápletka byla v Šifře mnohem povedenější, zajímavější, propracovanější a nic na tom nezmění ani větší akčnost Andělů. Tento typ filmů přece není až tak o akci, ale právě o těch "záhadách" či konstrukcích založených na různých faktech...

Já nemůžu říct, že by se mi Andělé vysloveně nelíbili, ale Šifra byla lepší...

Offline Mumma Mužské

« Odpověď #3 kdy: 26. 05. 2009 v 13:04:35 »
Knihu jsem četl několikrát, film jsem viděl minulý týden. Kniha byla vynikající, film taktéž. Nevadila mi ani absence několika postav z knihy, ani některé změny - i tak se film knižní předlohy držel docela věrně. Po kratším pomalejším rozjezdu film chytil spád a až do konce nedal divákům chvilku oddechu. Ewan McGregor i Tom Hanks podali tradičně skvělé výkony, herečka hrající Vittorii byla přesně taková, jakou jsem si ji představoval v knize a překvapením bylo i pár scén, při kterých se celé kino upřímně zasmálo. Technické zpracování bylo velkolepé - obzvlášť ohromná exploze nad Vatikánem v závěru.
Resumé - tento film bych chtěl vidět znovu!
Edit: Samostatnou kapitolu zde tvoří hudba, která je prostě geniální. Hans Zimmer prostě dokazuje, že patří k nejlepším mistrům svého oboru.
« Poslední změna: 26. 05. 2009 v 14:02:53 od Mumma »

Offline pohodaman Mužské

Re: Andělé a démoni / Angels and Demons
« Odpověď #4 kdy: 05. 06. 2009 v 22:32:03 »
Knihu jsem necetl, ale film naplnil moje ocekavani asi i proto, ze jsem zadna nemel  :) V tomto snimku mi chybela odpoved na zakladni otazku: Proc? Proc byla zapletka takova, jaka byla, proc doslo k tomu, cemu doslo.. chybela mi tam logika, jen touha po senzaci.. takovych 50%

Offline JPQ4 Mužské

« Odpověď #5 kdy: 05. 06. 2009 v 23:42:10 »
Ahojky,mám dotaz.Chtěl bych stáhnout tento film,ale rovnou i s tit.Nevíte kde na RS by byl?

Online Brooks Mužské

« Odpověď #6 kdy: 05. 06. 2009 v 23:53:21 »
Ahojky,mám dotaz.Chtěl bych stáhnout tento film,ale rovnou i s tit.Nevíte kde na RS by byl?

Víme, poslal jsem ti soukromou zprávu.  ;)

Offline milamalek

« Odpověď #7 kdy: 07. 06. 2009 v 17:35:02 »
o proti prvnímu dílu se mi zdá Tom Hanks pohublí i když to mohlo být horší kopií co jsem měl k dispozici.Velkou roli hraje ve filmu církevní historie.Něco co je smrtelníkům zapovězeno.O bratrstvu osvícených jsem slyšel poprvé,proto jsem film hltal.Měl spád akce a pořádný děj.Jen si myslím,že o proti prvnímu dílu tíhne víc ka kriminálce.Myslel jsem ,když jsem o filmu slyšel,že bude více misteriózní.Taky jsem se aspoň dozvědel jak to chodí s policejní jurisdikcí ve Vatikánu.Je v tom veliká politika.Film byl špičkově zapracovám do prostědí Vatikánu a Říma.Vezměme detaily se sochamy nebo jmémy kostelů.

Offline piskottek Ženské

« Odpověď #8 kdy: 23. 06. 2009 v 11:44:35 »
Zatím mohu soudit jen film, ale ten se mi líbil i to, jak v návaznosti byl ten děj ... Mě se líbil i film Šifra mistra Leonarda. Nějak neumím ohodnotit, jaký film byl lepší, ale myslím si, že i knížní zpracování musí být super. Takže jediné, co si ještě přeji je ohodnotit tento snímek nejen zfilmovaný, ale i sepsaný. Já si prostě nemohu stěžovat ani na jeden z těchto dílů ...  :-)

Offline Patton Mužské

« Odpověď #9 kdy: 26. 06. 2009 v 20:58:13 »
Podle me je to stejny propadak jako sifra mistra leonarda.Holt knizky Browna se asi blbe nataci.

Offline souriceau

« Odpověď #10 kdy: 28. 06. 2009 v 17:27:27 »
Na tenhle film se moc těším až ho skouknu, jak tak čtu tak názory jsou různé, tak uvidíme, jak zapůsobí  8)

Offline dptomi Mužské

« Odpověď #11 kdy: 29. 06. 2009 v 07:09:21 »
Kwe vší úcně k panu Hanksovi jsou Andělé a démoni jen slabý odvar knihy.

Offline KissOfDark

« Odpověď #12 kdy: 29. 06. 2009 v 18:02:41 »
musím uznat že zpracování šifra mistra leonarda byla lepší, ale i tak je tento film - pokračování docela poutavý

Offline lukaluka Mužské

« Odpověď #13 kdy: 01. 07. 2009 v 17:35:53 »
Podle mě to je lepší než Šifra Mistra Leoparda. Akčnější, s celkem dobrým scénářem a několika výbornými scénami. Samozřejmě je v tom plno nesmyslů, co se týče právě křesťanství, ale je to samozřejmě jenom jako… Ke konci film trochu pokulhává ve zbytečném protahování děje,  který ve výsledku snižuje celkový dojem z filmu.

MaXiForum.cz