* Uživatelský panel

Vítejte Host. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte!

* Online podpora

Obnovit Historie
  • K Vašim službám...
  • .O|kec________ .: :blee:
    Dnes v 20:19:43
  • .O|kec________ .: HOVADA OZRALE :D :D :D
    Dnes v 20:19:18
  • Dead: ono toho bylo moc lamine, tak radši malý :-d Navíc jsme chtěli být při vědomí na půlnoc, ne jako 2 roky zpátky :-D
    Dnes v 18:20:27
  • Lamin: Deade, klopíš malou baňku, počkej v Brně :D
    Dnes v 18:17:12
  • Dead: Brooksi muzes icq?
    Dnes v 17:41:53
  • Dead: :-[ Dole je kamos ;)
    Dnes v 17:34:30
  • MaXiPes: jj to jsem myslel :D
    Dnes v 17:31:36
  • Dead: Fiku jestli myslis muj vstup do maximisaka, tak jsem ten co "klopi"...pokud neco jinyho, jsem zmaten :-D Anakine, dockej casu :D
    Dnes v 16:41:34
  • An@kIn: nebojim, ale mohlo by si to pospíšit :D
    Dnes v 16:40:07
  • Dead: :D Neboj, vono to časem přejde :D
    Dnes v 16:38:09
  • An@kIn: :sasek: tak jsem v tom zase sám :blee:
    Dnes v 16:36:36
  • Dead: ve vztahu jsem ten dole, protože gábina se klopí z vrchu :-D
    Dnes v 16:35:42
  • An@kIn: jj třeba ve vztahu děláš mamku, takže jsi pořád dole (resp. vepředu) co ?  :D
    Dnes v 16:33:39
  • Dead: jde o to, co myslis :-)
    Dnes v 16:25:16
  • Dead: ?? cože? :D
    Dnes v 16:22:07
  • MaXiPes: Dead jsi ten nahoře nebo dole? :D
    Dnes v 16:17:45
  • Dead: To je dobre, to je dobre, tak jentak dal
    Dnes v 15:17:11
  • Marek the Oak: Dub zatim dává :-D ale pořád je toho ještě dosti :-)
    Dnes v 15:01:20
  • Dead: HLASUJEME
    Dnes v 14:02:14
  • Dead: Ahoj lidi :)) Tak jak dube? :-D
    Dnes v 13:43:46

* Online MaXiHry

Arcade

Poslední hry
YetiSports - střelba na cíl Útěk z vězení YetiSports - Himalaje YetiSports - žebřík
YetiSports - baseball 3 YetiSports - výhozy YetiSports - baseball YetiSports - baseball 2

Virus3
Poslední nejlepší skóre má
prerowak
s 83707 ve hře
Virus3
------------------
Nejlepší hráči

1 - jjaarrii
Počet vítězství : 45

2 - nevada
Počet vítězství : 37

3 - Storm7
Počet vítězství : 32

4 - andreus
Počet vítězství : 24

5 - brunhofer
Počet vítězství : 23

6 - prerowak
Počet vítězství : 22

7 - jara11
Počet vítězství : 18

8 - josef.buchta1956
Počet vítězství : 13

9 - Lakkysan
Počet vítězství : 13

10 - Roadchamp
Počet vítězství : 12

* MaXi Fotogalerie

vo víre osudu

Zobrazení: 127
Od: Aninamel
Koš- západ :)

Zobrazení: 70
Od: slepuch1
Květy

Zobrazení: 178
Od: orchidka

* Anketka...

• Čemu dáváte přednost?
  • Tečka Talentmania
  • 17 (26%)
  • Tečka Česko Slovensko má talent
  • 48 (73%)
  • Celkem hlasů: 65
  • Zobrazit téma

Autor Téma: The Fourth Kind (2009)  (Přečteno 784 krát)

Vážení přátelé! Víte, že za každý příspěvek získáváte zlaťáky za které zde můžete nakupovat?

Soutěžte o věcné ceny!!!
Staňte se aktivním členem MaxiFóra a čerpejte řadu výhod!
Registrace je ZDARMA a zcela bez závazků!!!

Offline andreus Mužské

The Fourth Kind (2009)
« kdy: 14. 02. 2010 v 14:21:12 »
reklama
The Fourth Kind
recenzia

Thriller / Horor / Sci-Fi / Mysteriózní
USA, 2009, 98 min

Režie: Olatunde Osunsanmi
Hrají: Milla Jovovich, Elias Koteas, Will Patton, Corey Johnson, Enzo Cilenti, Hakeem Kae-Kazim, Olatunde Osunsanmi

Co dokaze rozrusit cele mestecko v dalekej Alijaske?

Uz sa vam niekedy stalo ze za oknom na vas pozera bez prerusenia nejaka sova?

Nie.. ziadna sova tu nieje..

Stvrty druh je film, ktory dokaze slabsie povahy vcelku solidne rozrusit. Ak ho este pozeraju tesne pred tym, ako sa chystaju na nocny odpocinok, o rusnu noc maju postaranu. Cely film uz zaciatocnymi upozorneniami o autentickym zaberoch, ktore boli skutocne natocene realnymi osobami, pri realnych psychiatristickych sedeniach, vrha zlovestny tien a to este ani nezacal. Nasleduju viacere prestrihy z realnych nahravok do nakrutenych filmovym stabom. To preto, aby sme sa dokladne oboznamili, ktory herec hra ktoru realnu postavu.
Nahle zacina dej a my sa dozvedame ze mnoho ludi z mestecka na Alijaske ma rovnake problemy. O pol 4 rano sa budia a nemozu spat. Za oknom pri tom na nich cumi jedna a ta ista sova, avsak.. ono to nieje sova. Nasa psychologicka Milla Jovovich, ktora ma uz zrejme dcerky plne zuby tak sa opat vrhla na natacanie filmov chce zistit co sa za tym vsetkym nachadza pomocou hypnozy. Na jej prekvapenie, ale pacient v hypnoze dostava zachvat a krici ze ho niekto unasa. Divakovi je od tej chvile jasne o com cely film je. Pacient medzicasom vyvrazdi svoju rodinu a pacha samovrazdu a pretoze nikomu vo filme stale nieje jasne o co ide, skusa psychologicka dalsiu hypnozu, tentokrat za pomoci skusenejsieho kolegu. Druhy pacient dostava zachvat. Najdesivejsie na tom je, akym sposobom to film prezentuje. Neustale nas totiz vtahuje aj do realnych zaberov, ktore vypadaju neskutocne skutocne. Tentokrat sa potvrdzuje, ze mestecko ma mensi problem s mimozemstanmi, ktory unasaju snad kazdeho kto tam byva. To sa len potvrdzuje, ked psychologicka zabudne vypnut diktafon a omylom nahra svoj vlastny unos.
Tu dej dostava rychly spad a sme svedkami lustenia tajomneho mimozemskeho jazyka, unosu doktorkninej dcery a skazy uz spominaneho pacienta.
Film by som neodporucal niekomu, kto ma problem zaspat a nahodou veri v mimozemsku civilizaciu.

Realita: Cely film je tvoreny skvelo pomocou pseudorealnych zaberov. Priznam sa, aj ja som hned po filme vygooglil meno Dr. Abigail Tylor. Avsak je velka skoda, ze tvorcovia si dali namahu len s dvoma strankami a pre dotvorenie autenticity neurobili nic viac, okrem toho ze "realnych" hercov neuviedli v titulkoch. Preto je lahke na nete najst, ze ziadna Abigail Tylor neexistovala, ze v Nome (mestecko) nikdy neboli unosy ani samovrazda spojena s vyvrazdenim rodiny, ze mestecko vypada uplne inak ako je vykreslene vo filme a tym padom cely film straca na hodnote.
Pripomenulo mi to slavu Blair Witch, kde davno pred uvedenim do kin prudila na nete diskusia, bolo mnoho webov o autenticite a samotny film bola ceresnicka na torte, ktorej realnost museli vyvratit samotny tvorcovia.

Film je vytvoreny solidne. Na mna urcite zapracoval a preto si myslim ze 65 % z CSFD je trochu malo. Ja mu davam 75%. Ide vsak o naozaj velmi subjektivne hodnotenie, pretoze velmi zalezi, ci verite na mimozemsku civilizaciu, navstevy na zemi, unosy atd atd.. Urcite by som dal viac, keby bolo tazsie zistit si autenticitu.
« Poslední změna: 14. 02. 2010 v 14:24:35 od andreus »

http://i27.tinypic.com/2cojzoj.png

Offline HaHmaster Mužské

Re: The Fourth Kind (2009)
« Odpověď #1 kdy: 16. 02. 2010 v 17:22:34 »
dost mne tenhle popis zaujal .. netusite jestli je to uz v DivX a v CZ ?? diki

Offline andreus Mužské

« Odpověď #2 kdy: 16. 02. 2010 v 17:37:42 »
CZ urcite nie, ale R5 rip sa uz najde ;)

http://i27.tinypic.com/2cojzoj.png

Offline fireman1992 Mužské

« Odpověď #3 kdy: 18. 02. 2010 v 14:49:17 »
pecka film to je dneska sem si ho stáh z jedný stránky z vloženejma titulkama a fakt good:)doporučuju.)

MaXiForum.cz