* Uživatelský panel

Vítejte Host. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte!

* Online podpora

Obnovit Historie
  • K Vašim službám...
  • Al Bunda: Brej vecir vsem  :o
    Dnes v 18:57:41
  • nevada: No,oříšky máme vyřešeny,a teda co na internet atd... :o :o
    Dnes v 18:40:06
  • MaXiPes: Kurna poridim Acer abych nemusel orisky louskat zubama :D
    Dnes v 18:15:28
  • nevada: no vidíte jaké to má využití,který z jiných značek má tak všestranné využití?? :D :D
    Dnes v 16:54:00
  • Marek the Oak: :rofl:
    Dnes v 16:33:50
  • Guraim: nebo jako louskáček na oříšky :D
    Dnes v 16:33:23
  • Guraim: když se to zapne, dá se to používat jako žehlička či mandl :)
    Dnes v 16:32:33
  • Marek the Oak: ping pongova placacka :-D
    Dnes v 16:31:47
  • Guraim: A dá se to použít jako těžítko :D
    Dnes v 16:30:01
  • Marek the Oak: taky se s tim dobře tříská o zem :)
    Dnes v 16:28:59
  • Guraim: Ale jo, vzhledem k velikosti je to docela efektivní (i efektní) plácačka na mouchy :-)
    Dnes v 16:25:27
  • nevada: Ahojte!!Jinak abych něco přidal do debaty souhlasím juta.mahmudem-Acer je nejlepší!! :o :o
    Dnes v 15:49:59
  • juta.mahmud: Acer je nejlepší  :-[
    Dnes v 15:47:38
  • Guraim: Acer? To je taková ta podložka pod pivo co ho ohřívá? No fuj! :-!
    Dnes v 15:39:07
  • Dead: :drink:
    Dnes v 15:19:00
  • MaXiPes: Co pomlouváš Acery vždyť je to vlajková loď Béďi Trávníčka z Mountfieldu :D
    Dnes v 15:03:35
  • Brooks: "Na co máš dva notebooky?" "Ten nesu jedný holce..." "A nějaký dobrý?" "Ne, Acer..."
    Dnes v 14:11:33
  • Brooks: jj Acer :D
    Dnes v 14:11:30
  • MaXiPes: njn Acer :D
    Dnes v 13:59:39
  • Marek the Oak: koukam dneska je tu veselo *ROFL*
    Dnes v 13:58:20

* Online MaXiHry

Arcade

Poslední hry
YetiSports - střelba na cíl Útěk z vězení YetiSports - Himalaje YetiSports - žebřík
YetiSports - baseball 3 YetiSports - výhozy YetiSports - baseball YetiSports - baseball 2

3D rally racing
Poslední nejlepší skóre má
ROMAN CÍSAŘ
s 18104 ve hře
3D rally racing
------------------
Nejlepší hráči

1 - jjaarrii
Počet vítězství : 45

2 - nevada
Počet vítězství : 37

3 - Storm7
Počet vítězství : 32

4 - andreus
Počet vítězství : 24

5 - brunhofer
Počet vítězství : 23

6 - jara11
Počet vítězství : 19

7 - prerowak
Počet vítězství : 17

8 - josef.buchta1956
Počet vítězství : 14

9 - Lakkysan
Počet vítězství : 13

10 - Roadchamp
Počet vítězství : 12

* MaXi Fotogalerie

Memory Of Water

Zobrazení: 183
Od: doyleman
Žluté "berušky"

Zobrazení: 165
Od: mifi
Otvírák vína

Zobrazení: 233
Od: HĘŁŁĘR

Autor Téma: Přehled nejčastějších cheatů  (Přečteno 1495 krát)

Vážení přátelé! Víte, že za každý příspěvek získáváte zlaťáky za které zde můžete nakupovat?

Soutěžte o věcné ceny!!!
Staňte se aktivním členem MaxiFóra a čerpejte řadu výhod!
Registrace je ZDARMA a zcela bez závazků!!!

Offline Ofeig Mužské

Přehled nejčastějších cheatů
« kdy: 04. 03. 2010 v 16:39:13 »
reklama

Na základě častých dotazů hráčů (včetně adeptů na CheatHuntery) jsem pro Vás připrapravil přehled nejčastějších cheatů ve  hře Couter-Strike 1.6. Nemůžu samozřejmě vystihnout všechny, ale snad se mi sem podaří postupně vměstnat co nejvíce.

Druhy cheatů

AimBot (tzv. AB)
Jedná se vylepšení, které z úplných amatérů dělá největší skilleři. Principem je, že muška skáče na protiháčovu hlava, typické je teda 5 headek za sebou zcela s přehledem. Při pozorování lze vidě jak hráč běží a znenadání mu poskočí muška. Teoreticky by tedy hráč měl dávat pouze hlavy, ale není to úplně pravda. Způsobují to 2 faktory: tento cheat má většina hráčů nabindováno na určitou klávesu (čili "zlepšováček" je aktivní pouze při stisknuté klávese) a AimBot nedokáže vyrovnávat trhání zbraně, proto pokud se cheater lekne a spustí, tak muška skáče na hlavu, ale zbraň mu háže a šance zabít soupeře se radikálně snižuje

Crosshairs
Tento cheat hráči nastavuje velikost a barvu zaměřovače. Přidává také zaměřovač i na zbraně s optikou. Tudíž hráč střílí s větší přesností i bez zaměřování.

ESP
Hráč vidí hráče skrz zdi (zobrazí se mu na jejich místě jmenovka, případně barevná čára odlišující CT a T). Hráč až moc podezřele ví kde se pohybuje soupeř, čeká za rohem (jako WallHack).

Radar
Hráč má v pravém horu klaciký radar, jako všichni, ale s tím rozdílem, že na radaru má zobrazené i protihráče. Lze to tedy považovat za obdobu WH či. ESP s tím rozdílem, že hráč musí znát mapu a mít ohad podle radaru. Typicky tak číhá na protihráče za rohem.

SpeedHack
Asi nejsnáze rozpoznatelný cheat, který zrychluje cheaterovi celou hru. Hráč rychleji běhá, střílí, přebijí. Tyto rádoby machři dávají celý tým protihráčů nožem během doby než si většina normálních hráčů stihne nakoupit.

WallHack (známý jako WH)
Jeho nejjednodušší definice je, že hráč vidí skrze zdi. Může si tak někde za rohem vyčkat příchodu protivníka a většinou začíná střílet ještě než jej spatří. Chodí tudíž na jistotu. Samoztný WallHack má ještě několik poddruhů (tady nahodím 3 nejčastější)
  • transparentní (průhledný) - hráč vidí skrze veškeré objekty "zamlženě". Tuto verzi mohou používat pouze skuteční profíci, protože není lehké vidět vše. Podmínkou je tedy velmi dobrá znalost mapy samotné.
  • polotransparetní (poloprůhledný) - zřejmě nejpoužívanější verze, kdy hráč vidí pouze přes některé objekty.Tedy např. stěny má plné, ale vidí skrz dveře, bedny a to je jeden z důvodů jeho oblíbenosti.
  • dynamický - lze jej považovat za jeden z nejdokonajších WallHacků. Hráč vidí skrze vše objekty, ale pouze to co je pro něj přínosné. Čili vidí skrze stěny, bedny, vrata atd. veškeré hráče. Může být doplněn například o rámečky, které identifikují jednotlivé hráče.

.....
Pokračování příště :-)
...

K sepsání tohoto článku jsem se značně inspiroval přehledem od deScaada, ale snad mi to promine :-)
« Poslední změna: 05. 03. 2010 v 08:03:16 od MaXiForum.cz »
Zlaťáky a karma jako forma poděkování občas potěší autora více než děkovný post. :)

Offline andreus Mužské

Re: Přehled nejčastějších cheatů
« Odpověď #1 kdy: 04. 03. 2010 v 17:06:56 »
Bolo by skvele keby si popridaval aj videa ze ako to vypada ;) Na youtube sa da co to najst, ale zvacsa ide o multihacky..

http://i27.tinypic.com/2cojzoj.png

Offline Newshawk Mužské

« Odpověď #2 kdy: 04. 03. 2010 v 18:00:18 »
Bolo by skvele keby si popridaval aj videa ze ako to vypada ;) Na youtube sa da co to najst, ale zvacsa ide o multihacky..

Není třeba, kdo chce vidět cheaty v akci, nechť navštíví MF Public, Lamin je tam pokaždé prezentuje  :sasek:  :D

Kód: [Vybrat]
http://www.hasicikarvina.tym.cz

Offline Ofeig Mužské

« Odpověď #3 kdy: 04. 03. 2010 v 18:12:54 »
Není třeba, kdo chce vidět cheaty v akci, nechť navštíví MF Public, Lamin je tam pokaždé prezentuje  :sasek:  :D

Ale Lamin je teď na víkend pryč :-) Já se podívám po některých videích co mám uložené v pc, jinak Vás odkazuju na youtube ;-)
Zlaťáky a karma jako forma poděkování občas potěší autora více než děkovný post. :)

Offline Tábor_Šmejd

« Odpověď #4 kdy: 04. 03. 2010 v 18:52:04 »
Jestli chcete, tak já něco natočím :)
Edit: Barva crosshairu se dá změnit i v konzoly. Takže crosshairhack je použitelnej asi jedině u sniperu.

Offline Gazdin Mužské

« Odpověď #5 kdy: 04. 03. 2010 v 19:53:19 »
Nechci pochybovat o tvých znalostech, ale mam jich tu trosku na seznamu víc například Superman- lítání timto hackem se na urcite IP predela gravitace hrace
TeamMultiHack- Jeden hrac zapne cheat a pouzivaji ho všichni bez vědomí jeden z nejsložitějších cheatu který se daj vynaleznout.
ClearAim spectator vidi uplne neco jineho nez hrac který ma tento cheat nevýho je ze zabiji a zamerovac který vidí spect je uplne nekde jinde :)

Offline Ofeig Mužské

« Odpověď #6 kdy: 04. 03. 2010 v 20:19:32 »
Gazdin očividně neumí číst, ale já starý dobrák mu sem nadhodím výcuc z úvodního postu a třeba se chytne.
Na základě častých dotazů hráčů (včetně adeptů na CheatHuntery) jsem pro Vás připrapravil přehled nejčastějších cheatů ve  hře Couter-Strike 1.6. Nemůžu samozřejmě vystihnout všechny, ale snad se mi sem podaří postupně vměstnat co nejvíce.

To je hned v úvodní odstavec a teď ještě jednen kousek z konce:
.....
Pokračování příště :-)
...

Tohle snad jasně naznačuje, že určitě sem nevměstnám všechny, to ani nemám v plánu. Rozhodně také nepopírám, že znám všechny cheaty, ale třeba Supermana (pokud se to tak skutečně jmenuje) na našich serverech tuším nikdo nepoužil.
Nicméně bych si nedovolil narážet na něčí inteligenci. Zkus se řídit známým příslovím Dvakrát měř, jednou řeš!

Offline Gazdin Mužské

« Odpověď #7 kdy: 04. 03. 2010 v 21:26:51 »
Gazdin očividně neumí číst, ale já starý dobrák mu sem nadhodím výcuc z úvodního postu a třeba se chytne.To je hned v úvodní odstavec a teď ještě jednen kousek z konce:
Tohle snad jasně naznačuje, že určitě sem nevměstnám všechny, to ani nemám v plánu. Rozhodně také nepopírám, že znám všechny cheaty, ale třeba Supermana (pokud se to tak skutečně jmenuje) na našich serverech tuším nikdo nepoužil.
Nicméně bych si nedovolil narážet na něčí inteligenci. Zkus se řídit známým příslovím Dvakrát měř, jednou řeš!

No tak teda dík Jednou řeš dvakrát reš to dělám leda tak na praxi :) Ale nevím na co tím naražíš jestli neveříž tak ti ty cheaty ukážu :)

Offline andreus Mužské

« Odpověď #8 kdy: 04. 03. 2010 v 23:29:44 »
Ale nevím na co tím naražíš jestli neveříž tak ti ty cheaty ukážu :)

Narazal na to ze tie cheaty sem dopise este neskor, lebo v prvom poste je napisane ze je to Under Construction ;)

Ofe inak tie videa z pubu by mohli byt zaujimave. Aspon by kazdy videl kto cheatoval ;)

http://i27.tinypic.com/2cojzoj.png

Offline Weezer Mužské

« Odpověď #9 kdy: 04. 03. 2010 v 23:47:01 »
O cheaterech a jejich cheatech je i dokument:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=0daRaDOaAc4" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=0daRaDOaAc4</a>

Offline Ofeig Mužské

« Odpověď #10 kdy: 05. 03. 2010 v 05:20:45 »
No tak teda dík Jednou řeš dvakrát reš to dělám leda tak na praxi :) Ale nevím na co tím naražíš jestli neveříž tak ti ty cheaty ukážu :)

Narazal na to ze tie cheaty sem dopise este neskor, lebo v prvom poste je napisane ze je to Under Construction ;)

Ofe inak tie videa z pubu by mohli byt zaujimave. Aspon by kazdy videl kto cheatoval ;)

To jsi André vystihnul přesně ;-)

K cheaterům na server ... kdo má permanentní BAN lze zjistit pomocí topicu zde na foru na adrese http://www.maxiforum.cz/index.php/topic,79165.0.html nebo je lze možné je dohledat přes BANlist (URL: http://93.99.200.155/amxbans/ban_list.php), kde jsou dokonce nahraná i některá dema, ale pouze zlomek, protože většina CH/adminů dává přednost nahrávaní videí do naší sekce zde na foru ;-)
Ale jak píšu, jak bude čas tak zkusím něco pohledat a uveřejnit zde :-)

Offline niemand Mužské

« Odpověď #11 kdy: 05. 03. 2010 v 11:54:44 »
WH používá bratr a pěkně mě s tim ser*, protože máme stejnou IP a když on dostane ban, já letim automaticky taky. Už sem s tim na několika serverech měl problémy, tak od tý doby mu neřikám kde hraju. Když hraju a vidim, že jde ke mě do pokoje, házim hru na lištu, protože vim, že by se nějakym způsobem snažil zjistit, na kterym serveru jsem.

Je to fakt kkt, mi už několikrát řikal, že přestal a před tejdnem přijdu k němu a už vidim, jak má skrz zeď vidět ostatní hráče.

Na MF server naštěstí ještě nepřišel a doufám, že se tak ani nestane, protože by dostal ban a tim pádem i já. Takže bych potom moh hrát jen ve škole na ntb a to neni taková zábava.

Mu řikám, že když to neumí, ať se do toho nese*e.

A zajímalo by mě, jak někdo může ovládat speedhack, když přece běží tak rychle, že na druhý straně mapy je do 2 sekund, tak nechápu, jak může tak rychle hejbat myší, aby nenarážel do zdi :D

Offline Lop@ťák Ženské

« Odpověď #12 kdy: 05. 03. 2010 v 12:32:33 »

Proto je více CH..... Pokud si CH není jistý, že má dotyčný cheaty natočí videjko a dá to do jejich sekce. Cheater zjistí, že na to asi nikdo nepřišel a na server se s oblibou vrátí. Sice si CH vyslechne od ostatních poluhráču ať něco dělá, ale na to se vztahuje přísloví od Ofa...... Většina cheatů se dá poznat jsou to ty základní co si nainstaluje 15cti leté dítě a jde na server. ;-)  Nejlepší je, že ani nevím jak se cheaty do CSka dávaj :-D

V případě problémů na serveru pište : 491-961-477.

Offline Gazdin Mužské

« Odpověď #13 kdy: 08. 03. 2010 v 22:00:52 »

Tak já jsem psát nebudu cítim z určitých stran nevěřicnost vůči mě tak radši nic . .

Lamin Jen taková otázka :) Pročpak reaguješ na svou vlastní zprávu? :)
« Poslední změna: 09. 03. 2010 v 08:21:17 od Lamin »

Offline Gazdin Mužské

« Odpověď #14 kdy: 09. 03. 2010 v 16:06:39 »
Tak já jsem psát nebudu cítim z určitých stran nevěřicnost vůči mě tak radši nic . .

Jen taková otázka :) Pročpak reaguješ na svou vlastní zprávu? :)

Tak tohle jo ono fakt nas*** lepší nepsat

Offline An@kIn Mužské

« Odpověď #15 kdy: 09. 03. 2010 v 17:06:30 »
Nemáš nějakou urážlivou Gazdo ? Takhle tě neznám a nechápu ... nikdo ti tu vůbec nic nedělá  ;) Každopádně dělej jak myslíš, přispívat kamkoli je tvé svobodné rozhodnutí :-)
HESLO ke všemu co jsem kdy dal na fórum je An@kIn  :-)

..:: TOP 200 filmů podle CSFD ::..

Offline Ludwig Mies van der Rohe Mužské

« Odpověď #16 kdy: 10. 03. 2010 v 14:09:19 »
Citace
Jen taková otázka :) Pročpak reaguješ na svou vlastní zprávu? :)

Ty jsi ale škodolibý admin, Lamine. Takhle se obouvat do nevinných, styď se!!!

Vždyť týpek, co se přizná kcheatování, chlubí se jím a chce se cheaty i proslavit, chce jen dělat cheathuntera. Proč tolik škodolibosti? Vždyť nic neudělal. Ani slovo tady nesmí napsat.

Třikrát FUJ, FUJ, FUJ! (takže devětkrát vlastně).
To je život: Koupíš cedník, teče. Dáš ho spravit, necedí.

Hlasujte v anketě o přidání nových map na CS server ZDE

Chuck Norris dokáže mít hned v prvním kole Counter-Strike AWP!

Offline Gazdin Mužské

« Odpověď #17 kdy: 10. 03. 2010 v 20:35:35 »
Ty jsi ale škodolibý admin, Lamine. Takhle se obouvat do nevinných, styď se!!!

Vždyť týpek, co se přizná kcheatování, chlubí se jím a chce se cheaty i proslavit, chce jen dělat cheathuntera. Proč tolik škodolibosti? Vždyť nic neudělal. Ani slovo tady nesmí napsat.

Třikrát FUJ, FUJ, FUJ! (takže devětkrát vlastně).

Ludwo myslim že jsme si řekli své tak prosimtě

Offline Ludwig Mies van der Rohe Mužské

« Odpověď #18 kdy: 11. 03. 2010 v 19:21:18 »
Malé náznaky nepomáhají, velké náznaky nepomáhají - prostě to napiš, Ludwo.

Gazdine - PŘESTAŇ UŽ KONEČNĚ FŇUKAT JAK ROZMAZLENÉ PĚTILETÉ DĚCKO, KTERÉMU ROZŠLAPALI BÁBOVIČKU.

Konec hlášení.  :)
To je život: Koupíš cedník, teče. Dáš ho spravit, necedí.

Hlasujte v anketě o přidání nových map na CS server ZDE

Chuck Norris dokáže mít hned v prvním kole Counter-Strike AWP!

Offline Gazdin Mužské

« Odpověď #19 kdy: 12. 03. 2010 v 14:21:22 »
Malé náznaky nepomáhají, velké náznaky nepomáhají - prostě to napiš, Ludwo.

Gazdine - PŘESTAŇ UŽ KONEČNĚ FŇUKAT JAK ROZMAZLENÉ PĚTILETÉ DĚCKO, KTERÉMU ROZŠLAPALI BÁBOVIČKU.

Konec hlášení.  :)

TY si asi myslíš, že jsi nejvíc na světě prostě největši  boreček co? Ja nevim nefnukam tu, tobe to tak prislo? Pet let mi neni babovicka furt stoji tak co se furt do neceho se**s, zapal se do svých knizek a nevyjadruj se, psal tu nekdo neco otom at prijdes a zapojis se? takze moje konecna veta je MTVP.
« Poslední změna: 12. 03. 2010 v 14:23:53 od Gazdin »

MaXiForum.cz