Všeobecný diskuzní koutek > Vaření, recepty, rady, dotazy

Fazolová polévka

(1/1)

orchidka:
Ingredience:

300g mletého hovězího masa
200g mrkve
70g celeru
1 cibule
2 stroužky česneku
1 paprika
300g fazolí ve slaném nálevu
1 lžička sladké mleté papriky
sůl
pepř
majoránka
3 lžíce oleje


Celer a mrkev očistěte a nakrájejte na nudličky. Na oleji zpěňte nakrájenou cibuli, přidejte mrkev, celer, mleté maso a vše lehce opečte za stálého míchání. Odstavte, vmíchejte mletou sladkou papriku, zalijte vodou (přibližně 0,75 l), osolte, opepřete a zvolna vařte až je maso měkké. Pak vmíchejte odkapané a propláchnuté fazole, drobně nakrájenou papriku, majoránku a vařte ještě 10 minut. Podávejte samotné nebo s pečivem.


Nutriční hodnoty pro celý recept:

69g bílkovin
14g tuků
94g sacharidů

850 kcal

Navigace

[0] Seznam témat

Přejít na plnou verzi