Všeobecný diskuzní koutek > Vaření, recepty, rady, dotazy

Kukuřičný salát s tuňákem

(1/1)

orchidka:
Ingredience (na 4 porce)

185g konzerva tuňáka
165g sterilované kukuřice
1 červená paprika
1 malá, nejlépe červená cibule nakrájená nadrobno
200g konzerva červených fazolí ve slaném nálevu
2 hrsti směsi salátových listů
1 lžíce olivového oleje
2 lžičky citronové šťávy
špetka mletého chilli
veka nebo dlouhá bageta
sůl a pepř na dochucení


V míse promíchejte odkapaného tuňáka se slitou kukuřicí, očištěnou a nakrájenou paprikou, cibulí a slitými fazolemi. Osolte, opepřete a navršte na salátové listy naskládané na talíř. Všechno zakapejte olejem a citronovou šťávou a poprašte mletým chilli (anebo pokapejte tabascem). Podávejte s nasucho opečenými krajíčky veky nebo bagety.

Navigace

[0] Seznam témat

Přejít na plnou verzi