Všeobecný diskuzní koutek > Vaření, recepty, rady, dotazy

Kuře na moravance

(1/1)

orchidka:
Ingredience:

1 kuře
sušené houby
2 sklenice Moravanky
koření (sůl, vegeta, sladká červená paprika)


Kuře naporcujeme, okořeníme a dáme do pekáče. Přidáme sušené houby, podlijeme a dáme péct. Až je kuře skoro hotové přidáme do pekáče zcezené moravanky (pokud máte rádi pikantnější jídla, můžete nálev z moravanky slít přímo do pekáče). Dopečeme a podáváme s dušenou rýží nebo s bramborem.

flyerkuba:
co je to moravanka?  :-[

orchidka:

--- Citace: flyerkuba  08. 05. 2008 v 22:26:11 ---co je to moravanka?  :-[

--- Konce citace ---

je to sterilovaná zelenina v pikantním nálevu

tady se mi podařilo najít obrázek, hledala sem dlouho, ale našla  :hahagirl: :hahagirl:





Složení: okurky, cibule, karotka, celer, hrášek, paprika, feferony, voda, ocet, cukr, sůl, kořenící výtažek



Nejradši z toho mám pak ty cibulky  :o ;D
Jinak my nálev sléváme přímo do pekáče, je to pak lepší, akorát tu feferonku z toho vyhazujeme  :)  :D

Merlin:
Snad si někdo nemyslel, že je to tahle :

;D ;D

BTW feferonka je v pohodě - netřeba se obávat  ;)

Navigace

[0] Seznam témat

Přejít na plnou verzi