collapse

* Uživatelský panel

 
 
Vítejte Host. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte.

* Chatovací okno

Obnovit Historie
  • K Vašim službám...
  • Lamin: Existuje taková věc ... panty na dveřích se dají převrtat a budou pasovat do futer :-) takto jsem to řešil u bratra na bytě
    07. 11. 2017 v 18:25:38
  • juta: Čau, kdybych si chtěl koupit nové, obyčejné interiérové dveře v nějakým marketu, tak mi budou pasovat do futer do starých pantů, nebo se už společně s tím musí koupit nové futra? :D Díky :D
    06. 11. 2017 v 16:48:06
  • Lamin: Já jsem volit byl ... a jak začali ukazovat předběžné výsledky ... docela jsem se zhorzil
    25. 10. 2017 v 17:23:10
  • airslava: [odkaz]
    23. 10. 2017 v 08:53:22
  • airslava: no asi by si vice cechu melo rozsirit obzory :)
    23. 10. 2017 v 08:53:07
  • juta: Nechápu voliče ANO, že dali hlas někomu kdo je trestně stíhaný :P :D
    22. 10. 2017 v 14:38:43
  • numero528: Co říkáte na výsledky voleb? Jste spokojeni? Byli jste volit?¨
    21. 10. 2017 v 22:56:48
  • numero528: ero shop? :D
    21. 10. 2017 v 22:56:03
  • Lamin: Nee :D už je to zaměřené na něco úplně jiného :D
    21. 10. 2017 v 13:01:31
  • airslava: jen si zmenil eshop jo? :D Tak at se dari :)
    03. 10. 2017 v 22:07:26
  • Lamin: Děkuji. Stále se jedná o programátora :
    01. 10. 2017 v 09:54:12
  • airslava: taky preju :) o co se jedna?
    30. 09. 2017 v 13:59:59
  • numero528: Tak Ať se ti tam daří.. ;)
    28. 09. 2017 v 09:38:46
  • Lamin: A u mě se blíží nová práce v Brně
    24. 09. 2017 v 18:10:47
  • numero528: A léto je v prdxxi... Zdravím Vás.. ;)
    23. 09. 2017 v 08:23:06
  • Lasičák: Příště zabetonovat nožky  :sasek:
    09. 09. 2017 v 16:33:57
  • Lamin: Nesmíš ji dělat tak pěknou ... pak se zalíbí a je fuč
    30. 08. 2017 v 18:28:43
  • juta: Si jí někdo vzal domů, kdyby jí zničili, tak by tam něco zůstalo, ale nikde nic  :-X
    30. 08. 2017 v 17:19:24
  • airslava: Tak to ses dobrej, zes neco takovyho vyrobil a hlavne s takovym dobrym cilem... bohuzel lidi jsou svine no... mohli to i znicit naci vozrali vandalove
    29. 08. 2017 v 09:14:45
  • Lamin: Si děláš srandu, ne?
    29. 08. 2017 v 07:11:38
  • juta: vyrobíte lavičku, dáte jí za vesnici na místo s pěkným výhledem u polní cesty, měla sloužit všem, vydrží tam dva měsíce a stejně jí někdo nakonec ukradne... a to jsem myslel, že zrovna u nás takoví lidi nejsou :-/
    27. 08. 2017 v 19:49:05
  • airslava: dost udelal warez a upadek v soutezich bych rekl :)
    02. 08. 2017 v 19:15:14
  • Lasičák: Asi hlavně ta možnost Bé, facebook byl totiž i předtím :) pokud se nepletu
    01. 08. 2017 v 17:25:29
  • juta: Zdar jak sviňa, njn, facebook a stáří dělá své :-)
    01. 08. 2017 v 15:19:07
  • Lasičák: docela mě mrzí, že to tu tak utichlo   :(
    31. 07. 2017 v 20:20:14
  • airslava: cau ;)
    31. 07. 2017 v 14:13:16
  • numero528: Zdarec.. ;)
    31. 07. 2017 v 05:28:40
  • Lasičák: Buďte zdrávy
    30. 07. 2017 v 10:56:30
  • Lamin: Avast
    26. 07. 2017 v 10:26:30
  • brahma: eset
    23. 07. 2017 v 22:42:47

* Poslední články

* Náhodné fotografie

Velrybí obratel při západu slunce

Hodnocení: (prázdné)
Zobrazení: 1588
Datum: 2.10.2010 00:43:45
Komentář: (3)
Od: 1301
Dolomity

Hodnocení: *****
Zobrazení: 3064
Datum: 25.12.2013 18:01:22
Komentář: (3)
Od: bogo

Autor Téma: Rady, tipy, finty...  (Přečteno 24710 krát)

Offline orchidka Ženské

  • maxi Veterán
  • *

  • Příspěvků: 4729
  • 46539 zlatých
  • Poslat zlaťáky
  • Karma: 335
  • Základem charakteru je síla vůle.

  • Aktivita za 30 dní:
    0%
  • Ocenění Uděluje se za časté dovolenkování se. Udělován za finanční podporu MF Vítěz grafické soutěže Vítěz fotografické soutěže
    • dA galerie (fotky, grafika...)
    • Ocenění
Rady, tipy, finty...
« kdy: 12. 05. 2008 v 00:58:28 »
Máte nějakou speciální fintu co a jak udělat? Nějaký zlepšovák, aby jídlo bylo ještě chutnější? sem s ním... 

VŠECHNY RADY, TIPY, FINTY SMĚŘUJTE DO TOHOTO TÉMATU!
« Poslední změna: 26. 05. 2010 v 18:47:44 od jara11 »

MaXiForum.cz

Rady, tipy, finty...
« kdy: 12. 05. 2008 v 00:58:28 »

Offline Bobisekk Ženské

  • maxi Mravenec
  • *

  • Příspěvků: 17
  • 87 zlatých
  • Poslat zlaťáky
  • Karma: 0

  • Aktivita za 30 dní:
    0%
    • Ocenění
Re: Rady, tipy, finty...
« Odpověď #1 kdy: 30. 08. 2008 v 23:19:20 »
Hovězí maso- jestli chcete mít uvařené a měkké co nejdříve dejte k masu alespoň 10 nerez  lžic fakt super!!!!!! :o

Offline jara11 Mužské


  • maxi Kuchtík
  • maxi Veterán
  • *

  • Příspěvků: 10399
  • 42569 zlatých
  • Poslat zlaťáky
  • Karma: 140

  • Aktivita za 30 dní:
    0%
  • Ocenění Udělován za finanční podporu MF Counter Strike sponzor
    • Ocenění
Re: Rady, tipy, finty...
« Odpověď #2 kdy: 31. 08. 2008 v 11:29:59 »
No moc tomu nevěřím ale určitě pomůže když to moc spěchá (ke konci vaření masa)nasypat do vývaru k masu kypřící prášek.Je to trochu barbarský ale vyskoušený a fumguje to   :D
« Poslední změna: 31. 08. 2008 v 11:31:25 od jara11 »

Offline jara11 Mužské


  • maxi Kuchtík
  • maxi Veterán
  • *

  • Příspěvků: 10399
  • 42569 zlatých
  • Poslat zlaťáky
  • Karma: 140

  • Aktivita za 30 dní:
    0%
  • Ocenění Udělován za finanční podporu MF Counter Strike sponzor
    • Ocenění
Re: Rady, tipy, finty...
« Odpověď #3 kdy: 17. 10. 2008 v 18:49:31 »
Co dělat když se nám srazí pomazánka
Většina pomazánek obsahuje máslo a to je ten problém.Když zjistíme že při šlehání se nám pomazánka cuckuje(to je teda výraz)hrudkuje tak nezoufáme a pomazánku lehce nahřejeme na sporáku(pomazánku musíme šlehat v kovové misce-ne umělohmotné)a znova přešleháme  pomazánku do krásné hladké hmoty-je to mnohokrát odskoušeno  :o

Offline orchidka Ženské

  • maxi Veterán
  • *

  • Příspěvků: 4729
  • 46539 zlatých
  • Poslat zlaťáky
  • Karma: 335
  • Základem charakteru je síla vůle.

  • Aktivita za 30 dní:
    0%
  • Ocenění Uděluje se za časté dovolenkování se. Udělován za finanční podporu MF Vítěz grafické soutěže Vítěz fotografické soutěže
    • dA galerie (fotky, grafika...)
    • Ocenění
Re: Rady, tipy, finty...
« Odpověď #4 kdy: 17. 10. 2008 v 21:34:39 »
Co dělat když se nám srazí pomazánka
Většina pomazánek obsahuje máslo a to je ten problém.Když zjistíme že při šlehání se nám pomazánka cuckuje(to je teda výraz)hrudkuje tak nezoufáme a pomazánku lehce nahřejeme na sporáku(pomazánku musíme šlehat v kovové misce-ne umělohmotné)a znova přešleháme  pomazánku do krásné hladké hmoty-je to mnohokrát odskoušeno  :o

super rada  :o
dík  :)

Jitrenka

  • Host
Re: Rady, tipy, finty...
« Odpověď #5 kdy: 28. 01. 2009 v 16:50:59 »
Nevím jestli pečení trochu mímo téma,ale když pečete buchty, přidejte do těsta trochu rumu - zjemní a provoní. Pečivo bude křehčí. (Samozřejmě myslím třeba lžíci, dvě - ne půlku flašky). :)
Nebo třeba k tomu vaření mě napadá, že solím vepřové maso co nejpozději, aby nepustilo tolik šťávy - lépe chutná.

Offline nana07 Ženské

  • maxi Mravenec
  • *

  • Příspěvků: 16
  • 0 zlatých
  • Poslat zlaťáky
  • Karma: 0

  • Aktivita za 30 dní:
    0%
    • Ocenění
Re: Rady, tipy, finty...
« Odpověď #6 kdy: 29. 05. 2009 v 10:50:41 »
kdo nemože chrumkavé rezne (trebars kvoli zubom), tak do vajíčka pridáme trošku kypriaceho prášku
a po vypražení su jemnučké

Offline firerebel

  • maxi Mravenec
  • *

  • Příspěvků: 13
  • 0 zlatých
  • Poslat zlaťáky
  • Karma: 0

  • Aktivita za 30 dní:
    0%
    • Ocenění
Obalování
« Odpověď #7 kdy: 29. 05. 2009 v 15:40:57 »
Rád bych zkonzultoval Vaše nápady s obalováním a to jak s technologií, tak s recepty. Tak já začnu např. s touto vychytávkou, kteří jsem zjistil, že mnozí neznají:

Když obaluji řízky, sýr nebo cokoliv jiného, rozmíchám rovnou mouku s vejcem a kořením dle chuti a potom dávám do strouhanky, jak znáte. Rozdíl je v tom, že nemusíte nejdříve mouku, potom vajíčko a potom strouhanku. Ušetříte čas, nádobí, ingredience a věřte...drží to daleko lépe.

-

A rovnou bych se zeptal... nějaké tipy na obalování v kornflejcích nemáte?

//Brooks: posty sloučeny
// jara11:přesunuto
« Poslední změna: 26. 05. 2010 v 18:46:36 od jara11 »

Offline jara11 Mužské


  • maxi Kuchtík
  • maxi Veterán
  • *

  • Příspěvků: 10399
  • 42569 zlatých
  • Poslat zlaťáky
  • Karma: 140

  • Aktivita za 30 dní:
    0%
  • Ocenění Udělován za finanční podporu MF Counter Strike sponzor
    • Ocenění
Re: Obalování
« Odpověď #8 kdy: 29. 05. 2009 v 16:34:42 »
Děkujem za radu jak obalovat :) většina kuchařů tomu říká-PANIRUNK -ale bylo by lepší to dát do  Rady, tipy, finty než zakládat nové téma ;)
« Poslední změna: 26. 05. 2010 v 18:44:44 od jara11 »

Offline Tessi Joce Ženské

  • maxi Housenka
  • *

  • Příspěvků: 25
  • 127 zlatých
  • Poslat zlaťáky
  • Karma: 0

  • Aktivita za 30 dní:
    0%
    • Ocenění
Re: Rady, tipy, finty...
« Odpověď #9 kdy: 30. 05. 2009 v 00:09:11 »
taky mam jeden "zlepsovak" ale nevim jestli se to sem hodi, no kazdopadne:
pokud upecete pernicky (at uz na vanoce nebo velikonoce nebo kdykoli) nebo jakykoli cukrovi a nasledne vam ztvrdne...tak aby zmekly, je dobry je dat vsechny do jedny umelohmotny dozy, krabice nebo do jakekoli uzaviratelne nadoby a k nim prilozit par strouzku cerstve nakrajeneho jablka - staci tak dva, tri... uzavrit a tak za dva dny je mate pekne zmekle a jeste voni po jabkach ;-)

Offline mir 1

  • maxi Mravenec
  • *

  • Příspěvků: 11
  • 83 zlatých
  • Poslat zlaťáky
  • Karma: 0

  • Aktivita za 30 dní:
    0%
    • Ocenění
Re: Rady, tipy, finty...
« Odpověď #10 kdy: 30. 05. 2009 v 13:10:39 »
Lžíce s hovězím jsem ještě nevaříl,při první přiležitosti vyzkouším,já zase při smažení nakrájím na kolečka mrkev,olej se nepřepaluje tak rychle-taky funguje

helili

  • Host
Re: Rady, tipy, finty...
« Odpověď #11 kdy: 01. 06. 2009 v 22:35:43 »
Nevyhazujte banánové slupky!
Jsou listy vašich pokojových rostlin zaprášené? Mám jednoduchou a účinnou radu. Přejeďte listy vnitřkem banánové slupky, odstraní nejen prach a špínu, ale dodá listům prach. Je to fakt dobrá věc! :o

MaXiForum.cz

Re: Rady, tipy, finty...
« Odpověď #11 kdy: 01. 06. 2009 v 22:35:43 »

 

TIPY NA OBĚDY JEDNODUCHÉ PŘÍPRAVY

Založil requel

Odpovědí: 68
Zhlédnutí: 81155
Poslední příspěvek 11. 10. 2013 v 09:21:45
od Kristynka