Všeobecný diskuzní koutek > Vaření, recepty, rady, dotazy

Rady, tipy, finty...

(1/12) > >>

orchidka:
Máte nějakou speciální fintu co a jak udělat? Nějaký zlepšovák, aby jídlo bylo ještě chutnější? sem s ním... 

VŠECHNY RADY, TIPY, FINTY SMĚŘUJTE DO TOHOTO TÉMATU!

Bobisekk:
Hovězí maso- jestli chcete mít uvařené a měkké co nejdříve dejte k masu alespoň 10 nerez  lžic fakt super!!!!!! :o

jara11:
No moc tomu nevěřím ale určitě pomůže když to moc spěchá (ke konci vaření masa)nasypat do vývaru k masu kypřící prášek.Je to trochu barbarský ale vyskoušený a fumguje to   :D

jara11:
Co dělat když se nám srazí pomazánka
Většina pomazánek obsahuje máslo a to je ten problém.Když zjistíme že při šlehání se nám pomazánka cuckuje(to je teda výraz)hrudkuje tak nezoufáme a pomazánku lehce nahřejeme na sporáku(pomazánku musíme šlehat v kovové misce-ne umělohmotné)a znova přešleháme  pomazánku do krásné hladké hmoty-je to mnohokrát odskoušeno  :o

orchidka:

--- Citace: jara11  17. 10. 2008 v 18:49:31 ---Co dělat když se nám srazí pomazánka
Většina pomazánek obsahuje máslo a to je ten problém.Když zjistíme že při šlehání se nám pomazánka cuckuje(to je teda výraz)hrudkuje tak nezoufáme a pomazánku lehce nahřejeme na sporáku(pomazánku musíme šlehat v kovové misce-ne umělohmotné)a znova přešleháme  pomazánku do krásné hladké hmoty-je to mnohokrát odskoušeno  :o

--- Konce citace ---

super rada  :o
dík  :)

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

Přejít na plnou verzi